YDUS 1. Dönem 2023 sınav tarihi.... Sınav Giriş Belgesi nasıl alınır?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
YDUS 1. Dönem 2023 sınav tarihi.... Sınav Giriş Belgesi nasıl alınır?

EĞİTİM Haberleri

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2023 YDUS 1. Dönem için artık sayılı günler kaldı. Sınava girecek adaylar tarafından YDUS 1. Dönem sınav yerleri açıklandı mı? 2023 YDUS 1. Dönem sınavı ne zaman yapılacak? YDUS sınava giriş belgesi nasıl alınır? sorularına yanıt aranıyor.

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 4 Haziran 2023 tarihinde yapılacak. Başvuru yapan adayların sınava girecek oldukları bina ve salonlara atanma işlemleri sona erdi. Peki YDUS sınavı giriş belgesi nereden alınır. 1. dönem sınavı ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

YDUS SINAVA GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

Adayların sınava girecek oldukları yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi'ni Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin Aday İşlemleri Sayfası üzerinden öğrenilebiliyor. Dün başlayan giriş belgesi görüntülemesinde saat 14.00 itibarıyla T.C. kimlik numarası ve aday şifreleri edinilebiliyor.

2023 YDUS 1. DÖNEM SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

4 Haziran 2023 tarihinde yapılacak olan 2023-YDUS 1. Dönem sınavı için adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına giremeyecek.

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...