Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Valinin beton isyanı

Valinin beton isyanı

EKONOMİ Haberleri

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından korunması gereken 200 ekolojik saha arasında gösterilen Fırtına Vadisi’nde kaçak ve ruhsatsız olarak inşa edilen 21 binanın yıkımına devam ediliyor.

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize İl Özel İdaresince Fırtına Vadisi’nde mühürleme işlemleri yapılan ve yıkım kararları alınan 21 kaçak ve ruhsatsız yapıdan 4’ünün yıkımının ihale sonucu işi alan firma tarafından, 11’nin ise kaçak yapı sahipleri tarafından yıkımının tamamlandığını belirtti. Çeber, yıkımlar sürerken diğer taraftan yenilerinin temelinin atıldığını belirterek, vatandaşın vurdum duymazlığı karşısında isyan etti. Çeber, “Bu benim arkadaşlarımla beraber çokta zevk alarak, zevkle yürüttüğümüz bir süreç değil. Keşke bu binalar hiç yapılmasaydı, keşke herkes kanunlara uysaydı, keşke biz de vatandaşlarımızın bu şekilde üzüleceği şeyleri yapmak zorunda kalmasaydık. Bu doğa, bu çevre, övündüğümüz, gurur duyduğumuz, üzerinde bir sürü projeler düşündüğümüz bu doğayı, bu çevreyi öncelikle korumamız lazım” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...