BIST
10276.88
%0.67
(68.24)
Dolar
32.3391
%-0.07
(-₺0.02)
Euro
34.879
%0.06
(₺0.02)
Sterlin
40.6534
%0.01
(₺0.00)
Altın
2431.771
%0.21
(₺4.98)
Bitcoin
$64189
%1.92
Ethereum
$3153.2
%1.2
AVAX
36.02
%1.12
 - Mazlumun kanı paradan değerli
13 saat 41 dakika önce

Mazlumun kanı paradan değerli! İş dünyasından İsrail’e ambargoya tam destek

Türkiye ile İsrail arasında ithalat, ihracat, enerji üretim ve dağıtımı da dâhil olmak üzere yaklaşık 9 milyar dolarlık ticaret hacmi bulunmasına rağmen Türk iş dünyası “Masumların kanı söz konusu olduğunda hiçbir ticari değer düşünülemez” diyerek hükûmetin ticareti durdurma kararına tam destek verdi...
 - Türkiye İsrail ile Ticareti Tam Olarak Kesmemeliydi!
15 saat 24 dakika önce

Cem Küçük: Türkiye İsrail ile Ticareti Tam Olarak Kesmemeliydi!

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük Türkiye'nin İsrail ile ticareti kesmesini Türkiye Gazetesi YouTube kanalında değerlendirdi.
 - Türkiye'nin kredi notu "B+"ya yükseldi
15 saat 51 dakika önce

S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti

Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltti, görünümünü "pozitif" olarak korudu. S&P en son Mart 2023'te Türkiye'nin kredi notunu durağan'dan 'negatif'e düşürmüştü.
 - Karamollaoğlu görevini bırakıyor
15 saat 56 dakika önce

Altılı Masa'da yaprak dökümü... Karamollaoğlu da görevini bırakıyor

Altılı Masa'da Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in ardından bir isim daha ayrılık kararı aldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, görevi bırakacağını açıkladı.
 - Kuyumcular "biz bile ayırt edemiyoruz" diyerek uyardı
16 saat 39 dakika önce

Altın almadan önce buna dikkat! 100 TL'den başlıyor, "biz bile ayırt edemiyoruz" diyerek uyardılar

Rekor üstüne rekor kıran altın, düğün sezonunu açılmasıyla vatandaşların dikkatini daha da çekmeye başladı. Kuyumcu esnafı, altın alacakları şimdiden uyardı. Uzmanlar "biz bile ayırt edemiyoruz" dedi.
 - Elon Musk'tan dolar uyarısı
18 saat 4 dakika önce

Elon Musk'tan dolar uyarısı! Böyle giderse bir değeri kalmayacak

Dünyanın en zengin iş insanlarının başında gelen Elon Musk'tan dolar uyarısı geldi. Daha önce yaptığı kripto para tavsiyeleriyle dikkat çeken Musk, "Böyle giderse doların bir değeri kalmayacak" dedi.
 - Çiftçilere müjde!
18 saat 45 dakika önce

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı duyurdu! Çifçilere bugün 445 milyon TL ödeme yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çifçilere yapılacak ödemelerle ilgili açıklamada bulundu. Yumaklı, "445 milyon 249 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" ifadelerine yer verdi.
 - "Hayat pahalılığı düşecek"
19 saat 52 dakika önce

Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Hayat pahalılığı düşecek, kalıcı refah sağlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD heyetini kabulünde Nisan ayı enflasyon rakamlarına yönelik değerlendirmede bulunarak, "Enflasyonda da yılın ikinci yarısından itibaren daha umut verici rakamları göreceğiz. Hayat pahalılığı meselesini enflasyonu düşürüp kalıcı refah artışı sağlayarak çözüme ulaştıracağız" sözlerini sarf etti. Öte yandan Erdoğan, "1 Nisan sabahı itibarıyla seçim gündemini tamamen geride bırakmış olduk" sözleriyle erken seçim tartışmalarına noktayı koydu.
 - Yerli yatırımcı dövizden çıkıyor, yabancılar TL’ye giriyor
20 saat 17 dakika önce

Dolar için Fransız banka '36 TL' dedi! Yerli yatırımcı dövizden çıkıyor, yabancılar TL’ye giriyor

Dövizde stabil görünüm ve TL mevduatta yüksek getiri, döviz hesapları ve KKM’de 26 Nisan ile biten haftada toplam 2,8 milyar dolarlık çözülme getirdi. Yabancı yatırımcılar ise 603,50 milyon dolarla son zamanların en yüklü haftalık tahvil alımını gerçekleştirdi. Bu arada Türk tahvili önerisinde bulunan Fransız BNP Paribas, yıl sonu dolar TL beklentisini de 36,00 TL olarak açıkladı. Bu öngörü, son zamanların en düşük tahminlerinden biri oldu.
 - İstanbul Havalimanı yine zirvede
22 saat 12 dakika önce

Rakiplerini solladı! İstanbul Havalimanı yine zirvede

İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın (Eurocontrol) verilerine göre; 22-28 Nisan tarihlerinde günlük ortalama bin 421 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
Sona Git
Döviz Çevirici