Üç yılda üç bin kadını girişimci yapacaklar

Düzenleyen:
Üç yılda üç bin kadını girişimci yapacaklar

EKONOMİ Haberleri

Trendyol, Türkiye’nin dört bir yanındaki kadınları dijital ekonomiye kazandırmak için Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğinde ‘Gelecek Kadınların’ programını başlattı.

Programla, moda alanında öncü duruşlarıyla tanınan isimlerle birlikte tasarlanan ve sadece Trendyol’da satışa sunulacak koleksiyonun gelirinin tamamıyla binlerce kadının girişimcilik yolculuğuna destek olunması hedefleniyor. Trendyol Kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu “Kadınların hayatın her alanında güçlenmesi, sosyal ve ekonomik kalkınmada güçlü bir pozitif etki oluşturuyor. Sadece pandemi döneminde 17 bin kadın girişimci platformumuzda satışa başladı. ‘Gelecek Kadınların’ programı ile de daha fazla kadının dijital ekonomide var olmasına katkı sağlayacağız” dedi. KAGİDER Başkanı Emine Erdem ise “Kadınların ekonomideki varlığını ve gücünü artırabildiğimiz ölçüde ülke olarak ekonomik performansımızı güçlendireceğiz” diye konuştu. 3 yılda 3 bin kadına girişimcilik ve e-ticaret eğitimleri verilmesi hedeflenen Trendyol Gelecek Kadınların Programı’na katılan kadın girişimciler e-Ticaret operasyonları, satış arttırma yolları ve müşteri memnuniyetini yükseltme gibi birçok farklı konuda gelişim imkânı bulacak.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...