TROY kart nasıl alınır? TROY karta nasıl geçilir? AKBANK, Garanti, YapıKredi Troy'a nasıl geçer?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
TROY kart nasıl alınır? TROY karta nasıl geçilir? AKBANK, Garanti, YapıKredi Troy'a nasıl geçer?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Akbank kart kullanıcıları arasında internet alışverişlerinde kullanmak üzere Troy karta geçmek isteyenler Akbank Troy karta nasıl geçilir merak ediyor. Troy logolu Akbank kredi ve banka kartı sahibi olmak için Akbank Troy kart nasıl alınır sorusunun yanıtı ve Akbank Troy kart nedir, nasıl alınabileceği hakkında bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Akbank Troy karta nasıl geçilir? Akbank kart kullanıcıları arasında internet alışverişlerinde kullanmak üzere Troy karta geçmek isteyenler Akbank Troy karta nasıl geçilir merak ediyor. Troy logolu Akbank kredi ve banka kartı sahibi olmak için Akbank Troy kart nasıl alınır sorusunun yanıtı ve Akbank Troy kart nedir, nasıl alınabileceği hakkında bilgiler haberimizde yer almaktadır. İşte, Akbank Troy karta geçiş için bilmeniz gerekenler...

AKBANK TROY KARTA NASIL GEÇİLİR?

Akbank Troy karta geçmek için Akbank'ın müşteri hizmetleri numarası olan (0212) 444 25 25 telefon numarasını arayarak Akbank Troy logolu kartlar hakkında bilgi alabilir, başvuruda bulunabilirsiniz. Dilerseniz Akbank şubelerinden Troy kart için bilgi ve başvuruda da bulunabilirsiniz. 

AKBANK'TA TROY KART VAR MI?

Akbank Troy kredi kartı ve banka kartı sunan bankalar arasında yer almaktadır. 

TROY KART NASIL ALINIR?

Kredi Kartı, Banka Kartı ve Ön Ödemeli kartları bankalardan veya elektronik para kuruluşlarından talep edebilirsiniz. Akbank Troy üyesi bankalar arasında yer almaktadır.

GARANTİ BANKASI TROY KARTA NASIL GEÇİLİR?

Garanti Bankası Troy karta geçmek için Garanti Bankası'nın müşteri hizmetleri numarası olan 444 0 333 telefon numarasını arayarak Garanti Bankası Troy logolu kartlar hakkında bilgi alabilir, başvuruda bulunabilirsiniz. Dilerseniz Garanti Bankası şubelerinden Troy kart için bilgi ve başvuruda da bulunabilirsiniz. 

İŞ BANKASI TROY KARTA GEÇİŞ NASIL YAPILIR?

İş Bankası Troy karta geçmek için İş Bankası'nın müşteri hizmetleri numarası olan 0850 724 07 24 telefon numarasını arayarak İş Bankası Troy logolu kartlar hakkında bilgi alabilir, başvuruda bulunabilirsiniz. Dilerseniz İş Bankası şubelerinden Troy kart için bilgi ve başvuruda da bulunabilirsiniz. 

YAPI KREDİ BANKASI TROY KARTA NASIL GEÇER?

Yapı Kredi Bankası Troy karta geçmek için Yapı Kredi Bankası'nın müşteri hizmetleri numarası olan 444 0 444 telefon numarasını arayarak Yapı Kredi Troy logolu kartlar hakkında bilgi alabilir, başvuruda bulunabilirsiniz. Dilerseniz Yapı Kredi şubelerinden Troy kart için bilgi ve başvuruda da bulunabilirsiniz. 

QNB FİNANSBANK TROY KARTA NASIL GEÇİLİR?

QNB Finansbank Troy karta geçmek için QNB Finansbank’ın müşteri hizmetleri numarası olan 0850 222 09 00 telefon numarasını arayarak QNB Finansbank Troy logolu kartlar hakkında bilgi alabilir, başvuruda bulunabilirsiniz. Dilerseniz QNB Finansbank şubelerinden Troy kart için bilgi ve başvuruda da bulunabilirsiniz. 

TROY KARTI NEREDE KULLANABİLİRİM?

TROY kartınızı yurtiçindeki tüm bankalara ait ATM ve POS cihazlarında kullanabilirsiniz.

TROY kart nasıl alınır? TROY karta nasıl geçilir? AKBANK, Garanti, YapıKredi Troy'a nasıl geçer?

İNTERNET ALIŞVERİŞLERİNDE TROY KART KULLANILABİLİR Mİ?

Yurt içinde faliyet gösteren tüm internet sitelerinin TROY kart kabul etme yükümlülüğü bulunmaktadır. Yurt içinde faliyet gösteren alışveriş sitelerinin tamamında kullanabilirsiniz.

TROY KART ÜCRETLİ MİDİR?

TROY kartlar, Banka veya Elektronik Para Kuruluşları aracılığıyla kart kullanıcılarına sunulmaktadır. Bu nedenle, kart ücreti olup olmayacağı yönündeki inisiyatif Banka veya Elektronik Para Kuruluşlarına aittir.

TROY kart nasıl alınır? TROY karta nasıl geçilir? AKBANK, Garanti, YapıKredi Troy'a nasıl geçer?

AKBANK İLETİŞİM BİLGİLERİ

Yurtiçinden 444 25 25 - 0850 222 25 25'i, yurtdışından +90 444 2525 / +90 850 222 2525’i aradığınızda Sesle Yönlendirme Teknolojisi sayesinde tuşlama yapmadan, yapmak istediğiniz işlemi birkaç kelime ile söyleyerek Hesap Bakiyesini Öğrenme, Kredi Kartı Borç Bilgileri, Virman ve daha birçok işleminizi sesli yanıt sisteminde tamamlayabilirsiniz.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ssda15 Kasım 2023 07:22

akbank yahudi sermayesidir uyanık olalım

Sonraki Haber Yükleniyor...