Fiyat avantajları devam ediyor

Fiyat avantajları devam ediyor

EMLAK Haberleri

Başkent Ankara’nın lüks konut projelerinden İNCİYAKA ANKARA’yı geliştiren Ender İnşaat, konut alımını kolaylaştırmaya yönelik 23. yılında özel kampanya başlattı.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Firma, enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında yüzde 10 indirim sunarken kuruluşunun 23. yılına özel 23 bin liralık fiyat avantajı sağlıyor. Yön Grup bünyesinde faaliyet gösteren ve sektördeki 23. yılını geride bırakmaya hazırlanan Ender İnşaat, Türkiye'nin geleceğine ve güçlü ekonomisine güvenin göstergesi olarak prestijli projesi İNCİYAKA ANKARA’da inşa çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ankara’nın en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgelerinden Mamak’ta yükselen İNCİYAKA ANKARA, konforlu daireleri, prestijli cadde mağazalarıyla bölgenin sembol projesi olarak hayata geçiyor. Konut alıcılarına yılın son fırsatını sunan Ender İnşaat, mevcut kampanya ve enflasyonla topyekün mücadele kapsamında yer verdiği yüzde 10’luk indirime ek olarak 23. yılında 23 bin TL’lik fiyat avantajı sağlıyor. 3+1 daireleri peşinde 499.000 TL’den başlayan fiyatlarla sunan firma, İNCİYAKA ANKARA’yı geniş ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarladı.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...