Kışın en trend konaklama lokasyonları

- Güncelleme:
Kışın en trend konaklama lokasyonları

EMLAK Haberleri

Yıl sonuna doğru kış otellerinde hareketlenmeler yaşanmaya başladı. Havaların hâlâ mevsim normallerinin üzerinde gitmesi, kış otelcilerini tedirgin ederken, yerli turist ise sömestir tatilini bekliyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Kış tatili denilince akla ilk olarak kayak otelleri geliyor. Ancak termal oteller ve kültürel turlar da tatilcilerin tercihleri arasında yer alıyor.

KAPADOKYA

Kapadokya da kış için tatil önerileri listesinin popüler lokasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. Tarihten günümüze açılan bir kapı gibi yükselen peribacaları, mağara oteller ve gökyüzünü süsleyen balonlar Kapadokya tatilinde unutulmaz bir zaman geçirmenizi sağlayacak. Sene boyunca dünyanın dört bir yanından sayısız ziyaretçinin akın ettiği Kapadokya’yı kışın tatil yapılacak yerler listenize almayı ihmal etmeyin.

SAPANCA

Merkezî konumu sebebiyle günübirlik ya da hafta sonu tatilleri için de ideal bir seçim olan diğer bir lokasyon ise Sapanca. Sakarya’nın en popüler ilçesi olan Sapanca, yılın her dönemi farklı bir renge bürünüyor. Sapanca soğuk kış mevsiminde ise ziyaretçilerine unutulmaz manzaralar sunuyor. Yaklaşık 16 kilometre uzunluğa sahip gölün çevresinde yürüyüş yapabilirken, karlı bir dönemde buradaysanız göl ve göl çevresinin muhteşem görüntüsü izleyebiliyorsunuz.

Kışın en trend konaklama lokasyonları

YALOVA

Büyükşehirlere yakınlığı ile öne çıkan Yalova, termal kaynakları ile yılın her döneminde sayısız turisti kendisine çekiyor. Hem yerli hem yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yapan Yalova’da ailenizle, tek başınıza ya da arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, zengin termal kaynaklardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca eşsiz tabiatı ile vücudunuza âdeta bir şifa kaynağı oluyor.

Kışın en trend konaklama lokasyonları

KAYAK OTELLERİ

İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Ankara gibi çevre şehirlerde yaşayanlar için en popüler kayak merkezlerinden biri Kartepe… 12 pisti bulunan Kartepe; günübirlik kar keyfi yaşamak ve uygun fiyata ekipman kiralayarak kayak yapmayı öğrenmek için de en ideal yerlerden biri. Kayseri il merkezine 25 km uzaklıkta bulunan, 30’dan fazla pistin yer aldığı Erciyes, Türkiye’nin en büyük kayak merkezlerinden biri. Kayak ve snowboard’un (kayak sörfü) yanı sıra kar kızağı, kar motoru, buz pateni ve kar yürüyüşü gibi aktiviteler yaparak da eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bolu Kartalkaya da yine kayakseverlerin uğrak alanlarının başında geliyor. Köroğlu Dağları üzerindeki Kartalkaya Kayak Merkezi, çok gelişmiş bir tesise sahip. Erzurum Palandöken ve Bursa Uludağ da kış tatilinin keyfini çıkaracağınız başlıca lokasyonlardan…

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...