Tiny house’lara talep bir yılda yüzde 80 arttı

- Güncelleme:
Tiny house’lara talep bir yılda yüzde 80 arttı

EMLAK Haberleri

Doğa ile iç içe olmak ve deprem riskini en aza indirmek isteyenlerin ilk tercihi Tiny House evler oluyor. Ayrıca büyükşehirlerdeki konut fiyatlarının da artması bu alana olan ilgiyi artırıyor. Durum böyle olunca birçok şirket bu alana yatırım yapıyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ'NİN HABERİ - Tiny House projesi geliştiren müteahhitler, bu tür yapılara son 2 yıldır talebin arttığını belirterek “Tiny house’lar, son dönemde konut fiyatlarının yükselmesiyle birlikte yatırımcıların gözdesi oldu ve talepler geçen seneden bu yana yüzde 75 ila yüzde 80 arttı. Çünkü bu evler, uygun fiyatlı olmasının yanı sıra arsaları da diğerlerine kıyasla daha hızlı değerleniyor. Tekerlekli ve çelik konstrüksiyonlu materyallerle yapıldığından depreme dayanıklı yapısıyla da öne çıkıyor. Kullanıcılara hem güvenli hayat alanı fırsatı sunuyor hem de doğayla iç içe olmalarını mümkün kılıyor” dedi.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...