Beşiktaş'a şok!

- Güncelleme:
 Beşiktaş'a şok!

Futbol Haberleri

Tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Rüştü Reçber Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Beşiktaş'ın genç kalecisi Cenk'in ise sakatlığı düzelmedi.

Beşiktaş'ta, kaleci Rüştü Reçber, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesi nedeniyle derbide forma giyemeyecek. nbsp;Son 4 lig maçında forma giyemeyen siyah-beyazlıların diğer kalecisi Cenk Gönen ise geçirdiği boyun spazmı nedeniyle tedavi görüyor. nbsp;Siyah-beyazlılar, Cenk'i derbiye yetiştirmeye çalışırken, genç kalecinin de oynamaması durumunda kaleyi, bu sezon henüz resmi bir maçta forma giymeyen genç Umut Kaya koruyacak.
Fenerbahçe'de ise, Beşiktaş ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta dizine aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Volkan Demirel'in durumu belirsizliğini koruyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...