Arjantin'de, 2 Boca Juniors taraftarı öldürüldü

Arjantin'de, 2 Boca Juniors taraftarı öldürüldü

FUTBOL Haberleri

Buenos Aires'in ve Boca Juniors'ın taraftarları arasında çıkan silahlı çatışmada iki Boca Juniors taraftarı hayatını kaybetti.

Buenos Aires'in ve Arjantin'in köklü ekiplerinden olan Boca Juniors'ın iki rakip taraftar grubu arasında çıkan silah çatışmada 2 Boca Juniors taraftarı hayatını kaybetti. San Lorenzon Stadı civarında yaşanan silahlı çatışmada hayatını kaybeden iki taraftarın kimliği yerel polis tarafından açıklanamazken yaşanan bu olayın ardından San Lorenzo kulüp başkanı Matias Lammens, iki takım arasında oynanacak olan hazırlık karşılaşmasını iptal ettiğini açıkladı. Olaydan sonra radyoya konuşan ulusal güvenlik şefi Sergio Berni ise, yaşanan olayın sorumlusu olarak Boca Juniors yöneticilerini göstererek yeni sezonda futbol maçlarına taraftarların alınmaması gerektiği söyledi. Ayrıca görgü tanıklarının olayın ardından verdikleri ifadede, çatışma süresince 100 elden fazla ateş edildiğini söyledikleri ifade edildi. (sporx)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...