Galatasaray'da şok gelişme

Galatasaray'da şok gelişme

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'da Felipe Melo konusunda sıkıntı yaşanıyor. Başkan Ünal Aysal'ın Perşembe akşamına kadar karar vermesini beklediklerini belirttiği Melo'dan olumlu haber gelmedi.

Gelecek hafta başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi yıldız bir santrfor dışında, transfer gündemindeki isimlerin işini sonuçlandırmayı hedefleyen Galatasaray'da Felipe Melo konusunda sıkıntı yaşanıyor. nbsp;Başkan Ünal Aysal'ın Perşembe akşamına kadar karar vermesini beklediklerini belirttiği Melo'dan olumlu haber gelmedi.
nbsp;
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; yıllık ücretinde indirim istenen ancak ilk etapta bunu kabul etmeyen Brezilyalı futbolcu verilen sürenin sonunda da Galatasaray'ın önerisine "evet" demedi. Melo ile artık anlaşma ihtimalinin çok az olduğu öğrenildi.
nbsp;
Gündemdeki diğer isimler Faslı Oussama Assaidi, Hamit Altıntop ve Alper Potuk konusundaki gelişmeler ise sarı kırmızılı kulüpte yüzleri güldürüyor.
nbsp;
İstanbul'a getirtilip görüşülen Assaidi'nin kulübü Heerenveen ile de anlaşma sağlanmasının ardından nbsp;birkaç küçük pürüzün giderilmesi bekleniyor.

Transferi için teknik direktör Fatih Terim'in de devreye girerek görüştüğü Hamit Altıntop ise süre istedi. nbsp;Kendisine sunulan son mali şartları düşünerek değerlendirecek olan Hamit birkaç gün içinde sarı kırmızılı kulübe yanıt verecek.
nbsp;
Eskişehirspor'un bonservisi için 5 milyon euro'dan aşağı inmediği Alper potuk konusundaki görüşmelerin de olumlu geçtiği öğrenildi. Kırmızı siyahlı kulübün, Alper için bir miktar para ile takasta futbolcu öneren Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...