İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Mafya değil, delikanlıyız'

İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Mafya değil, delikanlıyız'

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor Başkanı TGRT Haber TV'de siyasetten, spora birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı

TGRT Haber'de Hadi Özışık'ın sunduğu Basın Odası programına katılan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte siyasetten, spora birçok konuda konuşan Hacıosmanoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile iftar yemeğinde görüştüğünü söylerken, "Genelde ülke meselelerini konuştuk. Yarım saatlik konuşmamızın herhalde 5 dakikası sporla ilgilidir. Başbakan F.Bahçe'yi korumuyor" dedi. Eski Başkan Sadri Şener'in 'Kupayı isteriz' söylemini magazinleştirdiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Bizim futbolcularımızın alın teriyle kazandığı bir şampiyonluk var. Bu bizim namus meselemiz. Türk insanı namusuna sahip çıkar, biz Karadenizliler bu konuda daha da titiziz. Hakkımız olanı kendi irademizle alacak gücümüz var" diye konuştu.
CAS SÜRECİNİ BEKLİYORUZ
"Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın 'Maç satan ailesini satar' sözünü Aziz Yıldırım da söylese ona da saygı duyacak mısınız" sorusunu, "O maç satmıyor, nbsp;genelde maç alıyor" şeklinde cevaplayan İbrahim Hacıosmanoğlu, "mafya" yakıştırmasıyla ilgili olarak da, "O tabir F.Bahçe Kulübü'nün açıklamasından çıktı. Mafya kelimesi onlara çok yakıştığı için onlar çıkarır böyle şeyleri. Bizim yöreden mafya değil delikanlı çıkar. Kayserispor sitesinde yer alan açıklamalar da F.Bahçe ağzıyla yazıldı. Biz hayatımızda hiç 3.sınıf olarak hizmet etmedik. 1.sınıf işler yaparız" dedi. CAS sürecini beklediklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Eğer CAS da onaylarsa iş TFF'ye kalacak. TFF'de gereken kararı vermezse biz yapacağımızı biliyoruz. Tabii bunu derken hukuksal olarak diyorum. Biz UEFA'dan gerekli bilgileri aldık kararı bekliyoruz. Kimse bunu engelleyemez" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NA SALVO
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştirerek, "Siz bu ülkenin idaresine talipsiniz ama Trabzonspor taraftarını Rum vatandaşı mı zannediyorsunuz? CHP lideri yüz kızartıcı suçtan ceza alan bir kulübün başkanını ziyaret ediyor. Kılıçdaroğlu hiç merak edip tapeleri okudu mu? UEFA'nın yanlış karar verdiğini söylüyor, Trabzonspor bu halkın takımı değil mi? F.Bahçe, Trabzonspor'un elinden kirli ellerle şampiyonluğunu aldı. F.Bahçe'nin çok seyircisi var diye oy kaygısı taşıyorsunuz da Trabzonsporluları hiç hesaba katmıyor musunuz? Şike kimsenin başına 'kaderiymiş' gibi gelecek bir suç değil, organize bir iş" diye konuştu. Uzun bir aradan sonra ligin derbiyle açıldığını hatırlatan Hacıosmanoğlu, "Kaybedenin, kazananı tebrik ettiği bir anlayışın ilk adımını atalım. TFF'ye ve Beşiktaş'a çağrıda bulunuyorum, tribünler eşit sayıda dolduralım" dedi.

Başbakan Erdoğan'ı çok sevdiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Bu ülkenin başında daim olmasını Allah' tan niyaz ederiz" diye dua etti. Hacıosmanoğlu, Biz kendisini seviyor ve değer veriyoruz. 10 senede bu ülkeyi nereden nereye taşıdığını, 10 sene daha yönetimde olursa bu ülkeyi nerelere taşıyacabileceğini biliyoruz. ifadelerini kullandı. 'Kazlıçeşme'ye neden gittin' sorusuna ise Hacıosmanoğlu, ' Kazlıçeşme'ye gidişim millet adına bir irade ortaya koymaktı. Bu ülkede bir lider var ve ona sahip çıkmak lazım. Dün el açan ülke kucak açan ülke olma yolunda hızla ilerliyor. Biz 600 yıl dünyayı yönetmiş bir milletin evlatlarıyız. Hesabı olanların hesabı bozuldu.' diye cevap verdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...