İstanbul'da sanayi sitesinde çifte yangın

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da sanayi sitesinde çifte yangın

Güncel Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul Bayrampaşa'daki İşkent Sanayi Sitesi'nin iki bloğunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi, mahsur kalan işçiler kurtarıldı. Her iki bloktaki alevler söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Bayrampaşa'daki İşkent Sanayi Sitesi'nin A ve D bloklarında henüz belirlemeyen nedenle yangın çıktı.

A blokta ikinci katta, D blokta zemin katta tahta palet üretimi yapılan iş yerinde çıkan yangına müdahale için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da sanayi sitesinde çifte yangın

MAHSUR KALAN İŞÇİLER KURTARILDI

A blokta mahsur kalan işçiler, itfaiye ekiplerince tahliye edildi, işçilerin sağlık kontrolleri yapıldı.

İstanbul'da sanayi sitesinde çifte yangın

ALEVLER KONTROL ALTINDA

Her iki bloktaki yangın itfaiyenin yoğun çabasıyla kontrol altına alınarak söndürüldü. Ardından duman tahliye çalışması başlatıldı.

Sanayi sitesinde atölyesi olan İsmail Yahşi, içeriyi duman bastığını görünce binadan çıktığını belirterek, "Yangının benim dükkanımın 2-3 dükkan çaprazında çıktığını gördüm. Yanıcı bir maddeden çıktığını fark edince kendimi zar zor dışarıya attım. İçeriden 3 kişi çıkarıldı" dedi.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...