Turistik meydanda korkutan kaza: Tramvay yayaya çarpıp sürükledi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sultanahmet'te karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı bir adama tramvay çarptı. Birkaç metre sürüklenerek yaralanan adamın imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken olayı anlatan bir görgü tanığı, " Adamın durumu iyi değildi, gözü kızarmıştı. Gözleri morarmıştı" ifadelerini kaydetti. 

Olay Fatih Sultanahmet'te saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yaşlı bir adam yolun karşısına geçmek istedi. Yaşlı adam karşıya geçtiği sırada Bağcılar - Kabataş hattına ait tramvay çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan yaşlı adam hastaneye kaldırılırken, tramvayın yaşlı adama çarptığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Fatih Sultanahmet’te meydana geldi. Edinilen bilgiye yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı bir adama Bağcılar - Kabataş hattına ait tramvay çarptı. Çarpmanın etkisiyle birkaç metre savrularak yaralandı. Kazanın olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır şekilde yaralanan yaşlı adamı ambulans ile hastaneye kaldırdı.

BİRKAÇ METRE SÜRÜKLENDİ

Yaşanan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tramvayın yaşlı adama çarptığı ve çarpmanın etkisiyle yaşlı adamın birkaç metre savrulduğu görülüyor. Kazadan sonra çevredeki vatandaşların yaralı adamın yardımına koştuğu görülüyor.

GÖRGÜ TANIĞI OLAY ANINI ANLATTI

Kazayı gören Mustafa Taştan, "Biz yukarıda duruyorduk. Yukarıdaki kuaförde çalışıyorum. Adam buradan geçerken tramvay hızlı geliyordu, adama çarptı. Doktor o esnada müdahale yaptı. Yaralının ağzı ve burnu kanıyordu. Ambulans gelip adamı hastaneye götürdü. Tramvay çalışmaya devam etti. Adamın durumu iyi değildi, gözü kızarmıştı. Gözlerin morarmıştı. Yüzü şişti, ambulans gelip boyunluğu takarken yüzü şişti." dedi.

Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...