- "İsrail ve destekçileri yalnızlaşıyor"
33 dakika önce

Bakan Fidan: Filistin'i tanıyan ülkelerin artması İsrail'i yalnızlaştırıyor

Filistin'i tanıyan ülke sayısının tanımayan ülke sayısının çok çok üstünde olduğunu söyleyen Dışişleri Bakanı Fidan, "Avrupa başta olmak üzere Filistin'i tanıyan ülke sayısının artması, İsrail ve destekçilerini giderek yalnızlaştırmakta" dedi.
 - Üsküdar'da pastaneye silahlı saldırı
1 saat 13 dakika önce

Üsküdar'da pastaneye silahlı saldırı: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul Üsküdar'da bir pastaneye düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. İstanbul Valiliği konuya ilişkin yaptığı açıklamada, iki grup arasında çıkan çatışmada yaralanan 5 kişinden 2'sinin durumunun ağır olduğunu aktardı.
 - Naci Görür'den Çorum depremiyle ilgili ilk açıklama!
3 saat 4 dakika önce

İki il 4.7'lik depremle korku ve paniği yaşadı! Naci Görür'den depreme ilişkin ilk açıklama

AFAD'ın Çorum merkezli 4.4, Kandilli'nin ise Amasya merkezli 4.7 olarak kayıtlara geçtiği deprem korku ve paniğe neden oldu. Yer bilimci Naci Görür, depreme ilişkin yaptığı açıklamada "Bu faylar KAF’dan saçaklanan faylar. KAF burada deprem üretmez ama  ondan ayrılan kollar üretme kapasitesine sahip" ifadelerini kullandı. 
 - TSK personeline ilişkin kanun teklifi Meclis'te!
3 saat 43 dakika önce

TSK personeline ilişkin kanun teklifi Meclis'te! Yaptırımlardan aylıklara kadar her şey değişecek

 AK Parti Grup Başkanı Güler, MSB'ye yönelik bir takım değişiklikleri içeren kanun teklifine ilişkin bilgi verdi. Teklifte, uygulanacak yaptırımların kanunla belirlenmesi, adaylarda aranacak nitelikler, cezaların mahkemelerce denetlenmesi, Deniz Piyade Tugay Komutanlığında görevli sözleşmeli erbaş ve erlere ödenen aylıklarla ilgili düzenlemeler ile emekli askerlere yönelik bir dizi düzenlemenin olduğu kaydedildi. 
 - Güncel yapılanma davasında şoke eden savunma
5 saat 5 dakika önce

Adnan Oktar'ın güncel yapılanma davasında şoke eden savunma: Ondan vazgeçmek imkansız

Suç örgütü yöneticisi Adnan Oktar'ın cezaevinde diğer örgüt yöneticileri Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalışması yönündeki iddiasıyla görülen güncel yapılanma davasına devam edildi. Tutuklu iki kadın sanık haklarındaki iddiayı reddederek duruşmada "Ruhu Adnan Bey ile bir kere temas kurmuş bir insanın ondan vazgeçebilmesi imkansız" ve "Önüne geçemeyeceğim tek şey Adnan Oktar’a duyduğum sevgidir" ifadelerini kullandılar.
Gündem - Gündem
5 saat 14 dakika önce

Serinlemek için girdiği denizden cansız bedeni çıktı

Hatay’da serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılan 3 kişiden biri boğularak hayatını kaybetti. Diğer 2 vatandaşın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
 - Mecidiyeköy metrosunda intihar
5 saat 24 dakika önce

Metro İstanbul duyurdu! Şişli-Mecidiyeköy metrosunda bir genç kız intihar etti

Şişli-Mecidiyeköy metrosunda 22 yaşındaki bir genç kız intihar etti. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. #r-1042272#
Gündem - Gündem
5 saat 32 dakika önce

Gaziantep'te 'pes' dedirten yolculuk! Hem kendi canını hem de trafiği tehlikeye attı

Gaziantep'te seyir halindeki otomobilin tehlikeli yolculuğu, vatandaşların kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şoförün otomobilin ön camından ayağını sarkıttığı görülüyor.
Gündem - Gündem
5 saat 43 dakika önce

Elektrik kaçakçılığında son perde: Tarlalardan korsan trafo fışkırıyor

Dicle Elektrik, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde özellikle tarımsal sulama alanlarında kaçak elektrik tüketimini önlemek için yoğun bir mücadele veriyor. Sürdürülebilir enerji dağıtımı hizmeti ve adil kullanım için çalışmalarını kararlılıkla sürdüren şirket, son olarak sadece 2024 yılı içerisinde 2155 kayıt dışı trafonun tespit edildiği Şanlıurfa'nın Akçakale, Ceylanpınar ve Viranşehir ilçelerinde çok sayıda yeni kaçak trafo tespit etti.
 - 1 Mayıs olaylarında 27 kişiye daha tutuklama talebi
5 saat 48 dakika önce

1 Mayıs olaylarında sonradan gözaltına alınan 27 kişiye tutuklama talebi

İstanbul Saraçhane Meydanı'nda, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde polislere taş ve sopayla saldırdıkları sonradan belirlenerek gözaltına alınan 27 şüpheli, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
 - Maganda kurşunu bir can daha aldı!
6 saat 34 dakika önce

Maganda kurşununa kurban gitti! Katilin cezası belli oldu

Samsun'un Bafra ilçesinde kına gecesinde, silahla havaya ateş açan adam bir kişinin ölümüne sebep oldu. Sanık, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 - Yenişehirlioğlu: Tüm örnekleri inceliyoruz
6 saat 52 dakika önce

Sokak hayvanlarına yönelik düzenleme yolda! AK Partili Yenişehirlioğlu: Meclis kapanmadan TBMM'ye sunacağız

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, "sahipsiz hayvanlara yönelik düzenleme" konusunda Meclis’te gerçekleştirilecek çalışmayı kendisinin yürüteceğini belirtti. Söz konusu çalışmanın 15 gün süreceğini aktaran Yenişehirlioğlu, “Büyük ihtimalle Kanun Teklifi, Meclis Başkanlığına sunulacak” dedi.
 - Vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı!
7 saat 24 dakika önce

Bir anda bastırdı! Ankara, Bursa, Eskişehir, Kars ve Bilecik'te dolu zor anlar yaşattı

Ankara, Bursa, Eskişehir, Kars ve Bilecik'te öğleden sonra bastıran ve şiddetini artıran dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı.
 - Türkiye'ye 2.4 milyar euroluk doğrudan yatırım
7 saat 30 dakika önce

AB Komiseri tarih vererek duyurdu: Türkiye'ye 2.4 milyar euroluk doğrudan yatırım

AB Komşuluk ve Genişleme Komiseri Varhelyi, Dışişleri Bakanı Fidan ile ortak basın toplantısında AB-Türkiye Yatırım Fonu'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Gelecek yılı işaret eden Varhelyi, "2.4 milyar euroluk doğrudan yatırımı mobilize etmeyi amaçlıyoruz" dedi.
 - Önüne köpek çıkan sürücü kaza yaptı! Kızını kaybetti
7 saat 45 dakika önce

Önüne köpek çıkan sürücü kaza yaptı! Kızını kaybetti, 4 kişi yaralandı

Mersin'de bir sürücü, önlerine köpek çıkınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atan araçtaki 11 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti; sürücü annesi, babası ve 2 kardeşi yaralandı.
 - Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması
7 saat 52 dakika önce

Bakan Şimşek: Aylık enflasyon yüzde 3 civarında

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul’da düzenlenen “Türkiye Katılım Bankaları Birliği'nin (TKBB) 23. Olağan Genel Kurulu"nda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, aylık enflasyonun yüzde 3 civarında olduğunu belirterek yapılan sıkılaşma sonucunda 'eski normal'e dönüleceği mesajını verdi.
 - Külliyede önemli görüşme! Gündemde 'AB vizesi' var
7 saat 55 dakika önce

Külliyede önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz sinyali verdi: AB’ye vize işlemlerinin kolaylaştırılması için…

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Avrupa Birliği Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Komiseri Oliver Varhelyi ve heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladığını duyurdu. Masadaki konu AB’ye vize meselesi oldu.
 - Ev aldı, başına gelmeyen kalmadı! Kapıyı açtığında gördüğü..
8 saat 8 dakika önce

Ev aldı, başına gelmeyen kalmadı! Kapısına duvar ören müteahhit tarafından darbedildi

 Adana'da bir kişi satın aldığı dairenin kapısına duvar ören müteahhit tarafından darbedildi. Müteahhitin kendisinden habersiz evine kiracı aldığını da söyleyen şahıs, şikayetçi oldu.
 - 'Çocuğa şiddet'e ağır ceza
8 saat 14 dakika önce

Çocuklara şiddet uygulanan kreşe kepenk vuruldu!

Antalya'nın Finike ilçesinde bir kreşin müdürü çocuklara şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklanmıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bu gelişmenin üzerine harekete geçti.
 - Bahçe işinden dönen aile felaketi yaşadı: 1 ölü, 3 yaralı
8 saat 19 dakika önce

Bahçe işinden dönen aile felaketi yaşadı: 1 ölü, 3 yaralı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bahçe işinden dönen bir aile kabusu yaşadı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği açık kasa kamyonet şarampole yuvarlandı. Kazada araçtaki 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i çocuk 3 kişi de yaralandı.
 - Annesini ve kardeşini öldürüp kayıplara karıştı
8 saat 26 dakika önce

İstanbul'un göbeğinde miras cinayeti: Annesi ve kardeşini öldürdü

İstanbul Ümraniye’de bir şahıs, miras nedeniyle tartıştığı annesini ve kardeşini öldürdü. Polis her yerde kaçan zanlıyı arıyor.
Sona Git