Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hem HDP ile hem şehitle olmaz

Hem HDP ile hem şehitle olmaz

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Hakkâri’de şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı’nın Ankara’nın Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu köyündeki baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan TÜGŞAV Genel Başkanı Gazi Lokman Aylar şunları söyledi: Yener kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yapmış olduğu kahramanlıktan dolayı şükranlarımızı iletiyoruz. Bu vatan uğruna canını verenleri rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Gazi ve şehit yakınları olarak bütün şehit ailelerinin yanında olduğumuzu bildirmek için burada bulunmaktayız. Cenaze namazında yaşanan menfur olay hepimizi derinden üzmüştür. Bu olaydan dolayı bir şehit yakınımızın eline kelepçe vurularak ifadesi alınmaya götürülmesi de bizleri derinden yaralamıştır. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Yaşanan olaylardan sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti genel merkezinde HDP’nin temsilcilerini ağırlaması da bizi çok daha fazla üzmüştür. Böyle zihniyetleri hiçbir şehit cenazesinde kabul etmeyiz. Bu olayın öncesine bakacak olursak bir siyasi partinin lideri iseniz bu ülkede şehitler, gaziler varsa bütün siyasetçilerin terörle arasına kesin bir çizgi çekmesi lazım. Bu toprakların gerçek sahipleri şehit aileleri ve gazilerdir. Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı olarak kahraman evlatlarımızın emanetlerinin her ne olursa olsun arkasındayız. Şehit cenazelerimizde bu tür olayların yaşanmamasını istiyoruz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...