MSB'den '15 Temmuz' paylaşımı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
MSB'den '15 Temmuz' paylaşımı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Milli Savunma Bakanlığınca, 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan kısa filme de yer verilen sosyal medya mesajı yayımlandı.

Milli Savunma Bakanlığınca (MSB) 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının hazırladığı kısa filmin de yer aldığı bir mesaj yayımlandı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşılan mesajda, "FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişimine 'dur' diyen asil milletimizi saygıyla selamlıyor, vatanı için canını veren sivil, asker, polis tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Bakanlık tarafından yapılan paylaşımda 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatıraları için Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca hazırlanan kısa filme de yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...