15 Temmuz fotoğrafları su altında sergilendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
15 Temmuz fotoğrafları su altında sergilendi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bursa'da su altında sergilenen 15 Temmuz fotoğrafları vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Bursa'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Yıldırım Belediyesi, Kaplıkaya Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumunda su altında açtığı fotoğraf sergisiyle o günleri yad etti. Kahraman vatan sevdalılarının hainlerin planlarına ‘dur’ dediği destanın yazıldığı geceyi, su altında düzenlenen fotoğraf sergisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. 50’ye yakın fotoğrafın izlenime sunulduğu sergide en dikkati çeken ise 15 Temmuz Şehitleri ağacı oldu. Darbe girişiminde şehit olanların tek tek fotoğraflarının yer aldığı ağacı görenler duygulu anlar yaşadı. 

15 Temmuz fotoğrafları su altında sergilendi

Akvaryuma gelen çocuklarla birlikte serginin açılışını gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “15 Temmuz Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bizde su altı fotoğraf sergisiyle bugünün hatırasını yaşatmak istedik. Çocuklarımıza bugünleri hatırlatmak istedik. Bizde ücretsiz bir şekilde hizmet edecek olan sergimize her kesi davet ediyoruz. Rabbim bizlere bir daha böyle günler göstermesin. Birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun” dedi. 
Fotoğraf sergisinin yer aldığı akvaryum Cuma gününe kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...