- Seçil Erzan davasında cezaları artıran yeni gelişme
26 dakika önce

Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Mağdur sayısı yükseldi, talep edilen ceza arttı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında 5 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Mağdurlar hakkında hazırlanan iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’den 26’ya, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.
 - Askı süresi doldu ama MEB görüş almaya devam ediyor
39 dakika önce

Askı süresi doldu ama MEB görüş almaya devam ediyor

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Model" kamuoyunun görüşüne sunuldu. MEB'in açıkladığı süre doldu fakat bakanlık görüş almak için site erişimini kapatmadı.
 - Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti
42 dakika önce

Ankara'da kaza yapmıştı: Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti

Ankara'da motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
54 dakika önce

Malatya'da hurdacılar sitesinde korkutan yangın

Malatya’da Hurdacılar Sitesi çöp toplama alanında yangın çıktı. Alevler itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
 - "Batı bize saldıracak, dik duracağız"
58 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e karşı dünyaya kararlılık mesajı: Batı bize saldıracak, dik duracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MÜSİAD Yönetim Kurulu'nu kabulünde açıklamalarda bulundu. İsrail'le ihracat ve ithalatın durdurulmasına yönelik değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Biz coğrafyamızda çatışma kan ve gözyaşı görmek istemiyoruz. Aldığımız bu kararla Batı'nın üzerimize nasıl saldıracağını biliyoruz. Dik duracağız ve bileceğiz ki önümüzdeki yol mazlumların yanında yol alma durumudur. Bizim burada tek bir gayemiz var. Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamaktır" dedi.
 - 20 ilde alarm seviyesi yükseldi
1 saat 9 dakika önce

Meteoroloji uyardı, kışlıkları kaldırmayın! 20 il alarm verdi, kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji son dakika hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre ülke genelinin kuvvetli yağış ve rüzgar ile geçmesi tahmine diliyor. Öte yandan 20 il için uyarı geldi. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - Kahraman itfaiyecinin ani ölümü yasa boğdu
1 saat 25 dakika önce

Kahramanmaraş depremlerinin sembollerindendi! Kahraman itfaiyecinin ani ölümü yasa boğdu

Kahramanmaraş’ta depremin yıktığı binanın enkazından kurtardıkları yaşlı adama ayağındaki botlarını çıkarıp giydirdiği görüntüleri gündem olan Amasya Merzifonlu itfaiyeci Kürşat Aydın, Samsun’da evinde ölü bulundu. Depremin sembolü o botlarını bir daha giymeyen 43 yaşındaki Aydın’ın ani ölümü memleketindeki sevenlerini yasa boğdu. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, başsağlığı mesajı yayınlayarak üzüntüsünü paylaştı.
 - Sele teslim olan Ankara için bir uyarı daha!
1 saat 31 dakika önce

Valilik tarih verdi: Sele teslim olan Ankara için bir uyarı daha!

Ankara Valiliği, 5-7 Mayıs tarihleri arasında zirai don beklendiğinden vatandaşlara tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.
 - Makam aracı iddiasını ortaya atan Sözcü'ye yalanlama geldi
1 saat 36 dakika önce

Sözcü'nün Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a ait "Suudi Arabistan'da makam aracı" iddiası yalanlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Sözcü'de yayımlanan "Diyanet Başkanı Erbaş'ın bir makam aracı da Suudi Arabistan'da çıktı" iddiasının doğru olmadığını açıkladı. Diyanet'ten yapılan açıklamada, "yalan ve iftira" içerikli haberle ilgili hukuki yollara başvurulacağı ifade edildi.
 - Ortalık savaş alanına döndü
1 saat 39 dakika önce

15 yaşındaki ehliyetsiz çocuk polise yakalandı: Beyoğlu'nda ortalık savaş alanına döndü!

Beyoğlu’nda 15 yaşındaki ehliyetsiz çocuk, polis ekipleri tarafından yakalanınca olay yerine gelen yakınları, polise saldırgan tavırlar sergiledi. Kalabalığın uyarıları dinlememesi üzerine polis havaya bir el ateş etti.
 - Bursa'da yollar göle, pazar alanı dereye döndü
2 saat 8 dakika önce

Bursa'da yollar göle, pazar alanı dereye döndü

Bursa'da aniden bastıran sağanak nedeniyle yollar göle dönerken, AVM'lerin su giderleri patladı ve pazar alanı suya gömüldü. Pazarda tezgahların üzerine çıkan vatandaşlar, akan suyu izlemekle yetindi. 
 - Baba-kız arasında taşlı, bıçaklı kavga!
2 saat 49 dakika önce

Baba-kız arasında taşlı, bıçaklı kavga!

Kayseri'de, baba ile kızı arasında çıkan tartışma taşlı, bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada baba başına vurulan taşla, kızı da bıçak darbesiyle yaralandı.
 - Meyve bıçağıyla dehşette akıllara zarar savunma
3 saat 43 dakika önce

Huzurevinde 2 kişiyi öldürmüştü: Meyve bıçağıyla dehşette akıllara zarar savunma!

Antalya'da hakkındaki şikayetler nedeniyle kaldığı huzurevinden çıkarılan İzzettin Süğüt, iki kişiyi meyve bıçağıyla öldürdü. Süğüt gazetecilerin 'Neden öldürdün?' sorusuna ise 'Huzurevi müdürü öldürdü, ben değil. Gidin ona sorun' dedi. Süğüt polislere ise 'Başımı eğmenize gerek yok' şeklinde karşılık verdi.
 - Meteoroloji saat verdi! Cumartesiye dikkat
4 saat 6 dakika önce

Meteoroloji saat verdi! Cumartesiye dikkat: Sıcaklıklar düşecek, yağmur gelecek

Hafta sonu için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Hava tahmin uzmanı Yusuf Ziya Yavuz cumartesi günü yurt genelinde sıcaklıkların düşeceğini ve yağmurun etkili olacağını söyledi. Yavuz, pazar günü içinse güney ege kıyıları haricinde ülke genelinde gök gürültülü sağanak yağışların olacağını kaydetti. 
 - "Çaldım kapıyı geldim' misali bir görüşme olmayacak"
4 saat 31 dakika önce

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek TGRT Haber'de: Boş koltuğun durması iletişim kazasıydı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, TGRT Haber'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesiyle ilgili konuşan Zeybek, "Bundan sonraki görüşmelerin öncesinde nasıl bir süreç izleneceği planlanacak. 'Çaldım kapıyı geldim' misali bir görüşme olmayacağını buradan söyleyeyim" diye konuştu. Zeybek, 'boş koltuk' tartışmasına ilişkin de detayları paylaştı.
 - Gizli bilgiler 'Garson'dan geldi, ekipler düğmeye bastı
4 saat 44 dakika önce

Gizli bilgiler 'Garson'dan geldi, ekipler düğmeye bastı: Emniyet'te FETÖ operasyonu

Ankara'da, 'Garson' kod adlı gizli tanıktan ele geçirilen Micro SD karttaki bilgiler doğrultusunda Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde operasyon için düğmeye basıldı. FETÖ şüphelisi 11 emniyet mensubu hakkında adli işlem başlatıldı.
 - 1 Mayıs'ta kaldırımları söküp polise saldırmışlardı
4 saat 46 dakika önce

Saraçhane'de 1 Mayıs'ta polise saldıranların yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Saraçhane'de polise saldıran şahısların ifade işlemleri sürerken, olaylara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
 - "Türkiye'nin buna ihtiyacı var"
5 saat 3 dakika önce

Erdoğan'dan 'Özgür Özel' zirvesine ilişkin ilk sözler: Türkiye'nin buna ihtiyacı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Özgür Özel'le yaptığı görüşme için "Türkiye'nin, Türk siyasetinin buna ihtiyacı var" ifadelerini kullandı ve "Bu adımın atılmasıyla siyasetin ülkemizde çok daha yumuşama girdiğini görüyoruz" diye konuştu.
 - Polisten kaçan sürücü, kaputa tutunan zabıtayla kaçtı
5 saat 11 dakika önce

Film değil gerçek! Polisten kaçan sürücü, kaputa tutunan zabıtayla kaçtı

Fatih’te bu sabah zabıta memurunun uyarılarına uymayan sürücü, kendisini durdurmak isteyen ve kaputa tutunan zabıta memuruyla birlikte kaçmaya çalıştı. Aracı polis ekipleri dururken, o anlar kameralara yansıdı.
 - İnsanlıktan utandıran görüntüler!
5 saat 17 dakika önce

Sakarya'da insanlıktan utandıran görüntüler! Köpeği ezdi, kaçtı

Aracıyla ezdiği köpeği görünce önce sitem etti sonra etrafını kolaçan ederek bölgeden uzaklaştı! İnsanlıktan utandıran olay Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaşandı.
 - Babasını boğazından bıçaklayarak öldürdü
5 saat 18 dakika önce

Silivri'de vahşet: Babasını boğazından bıçaklayarak öldürdü

Silivri'de babasıyla tartışan 22 yaşındaki O.K. önce kendisine zarar verdi ardından babasını boğazından bıçaklayarak öldürdü. Anne ve kız kardeşin ihbarıyla olaya müdahale eden ekipler şüpheliyi evin arkasındaki barakada yaralı halde buldu. 
Sona Git