HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İBB, İstanbul Havalimanı’ndaki 150 taksinin çalışma ruhsatını iptal etti

Düzenleyen: /
İBB, İstanbul Havalimanı’ndaki 150 taksinin çalışma ruhsatını iptal etti
İBB, İTaksi, Taksi, Havalimanı, İstanbul Havalimanı, Haber

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifine bağlı 150 taksinin ruhsatını iptal etti.

Kurban Bayramı öncesinde İBB, İstanbul Havalimanı’nda faaliyet gösteren 700 taksiden yaklaşık 400’ünün iTaksi uygulamasına entegre olmadığı gerekçesiyle çalışma ruhsatlarını askıya alacağını açıkladı. Akabinde İBB ile İstanbul Taksiciler Odası ve İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda uzlaşma sağlandı. Ancak bugün yeni bir gelişme yaşandı. İBB yeni bir karar alarak N-Taksi uygulaması kullanan havalimanındaki 150 taksinin yazılımını iTaksi'ye entegre etmediği ve gerekli evrakları vermediği gerekçesiyle ruhsatlarını iptal etti.

"SÜRE VERDİLER, BEKLEMEDİLER"

Konuya ilişkin açıklamada bulunan İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatif Başkanı Fahrettin Can "Bize süre verdiler. Bu süre zarfında entegrasyonumuzu peyderpey tamamlıyoruz. Karşılıklı görüşmeler devam etmesine rağmen süre bitmeden bu kararı aldılar. Yarın seçimli kongrem var. Bu konular bizi yıpratmaktadır" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...