Yarıyıl tatili uzatılacak mı? Bakan Özer’den net mesaj

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yarıyıl tatili uzatılacak mı? Bakan Özer’den net mesaj

GÜNDEM Haberleri  / AA

Koronavirüs engeline rağmen büyük bir çalışma ile yürütülen 2021-2022 eğitim-öğretim yılının 1’inci yarıyılı sona erdi. Mille Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ilkokul öğrencilerine karnelerini dağıttı. Aynı zamanda Bakan Özer, "Sömestir tatili uzatılacak mı?" sorusunu da cevapladı.

2021-2022 eğitim-öğretim yılının 1’inci yarıyılı sona erdi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Kavaklı İlkokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı. Ankara Valisi Vasip Şahin ile beraber öğrencilere karnelerini dağıtan Bakan Özer, 2 haftalık tatilin ardından buluşacaklarını söyledi.

ÖĞRENCİLERE ÖDEV VERDİ 

Zor bir dönemden geçtiğimizi ve özellikle öğretmenlerin fedakarlıklarından dolayı teşekkür ettiğini söyleyen Bakan Özer, "Öğretmenlerimiz çok büyük fedakarlıklar gösterdiler. Maskelerle ders anlatmak kolay değil. Öğretmenlerimizi fedakarlıklarından dolayı ve aşılanma oranlarıyla topluma örnek oldukları için şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenlerimizden bir istirhamımız olmuştu, öğrencilere ödev verilmemesi yönünde. Öğrencilerimize bir ödev veriyorum, 18 milyon öğrencimizin bu yarıyıl tatilinde en az bir kitap okumaları. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum." açıklamasında bulundu.

Yarıyıl tatili uzatılacak mı? Bakan Özer’den net mesaj

YARIYIL TATİLİ UZATILACAK MI? 

‘Yarıyıl tatilinin uzatılacak mı?’ sorularına cevap veren Bakan Özer, "Biz verilere bakarak konuşuyoruz. Şu an için tatili uzatmamız gereken bir durum yok. 7 Şubat'ta kaldığımız yerden, aynı kararlılıkla okullarımızı açacağız." diyerek net mesaj verdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...