Abdurrahim Albayrak'ın torunu Batuhan Bostancı, alışveriş merkezinde feci şekilde hayatını kaybetti

- Güncelleme:
Abdurrahim Albayrak'ın torunu Batuhan Bostancı, alışveriş merkezinde feci şekilde hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre Galatasaray'ın önemli isimlerinden Abdurrahim Albayrak'ın torunu 15 yaşındaki Batuhan Bostancı, İstanbul Şişli’de bulunan bir alışveriş merkezinin 4. katından düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.

Türk iş insanı ve spor yöneticisi. Altur Turizm'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın torunu feci şekilde hayatını kaybetti. Son dakika haberine göre İstanbul Şişli'de bulunan ünlü bir alışveriş merkezinin 4'üncü katındaki yemek bölümünde bulunan balkondan aşağı düşen 15 yaşındaki Batuhan Bostancı ağır yaralandı. Arkadaşları ile buluşmak için AVM'ye giden 15 yaşındaki Batuhan Bostancı, 4'üncü kattan düşerek hayatını kaybetti.

BATUHAN BOSTANCI HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Bostancı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Bostancı'nın Galatasaray'ın önemli isimlerinden Abdurrahim Albayrak'ın torunu olduğu öğrenildi.

Abdurrahim Albayrak'ın torunu Batuhan Bostancı, alışveriş merkezinde feci şekilde hayatını kaybetti

 

GALATASARAY KULÜBÜ TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Galatasaray Kulübü, eski ikinci başkanlardan Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşında hayatını kaybeden torunu Batuhan Bostancı için taziye mesajı yayımladı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Kulübümüzün eski ikinci başkanlarından Abdurrahim Albayrak'ın torunu Batuhan Bostancı'nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...