AFAD'dan Hakkari'de büyük deprem hazırlığı! 10 bin çadır yolda

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Geçtiğimiz günlerde peş peşe sallanan Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde büyük bir deprem hazırlığı başladı. AFAD olası bir deprem riskine karşı, ilçede kurulan lojistik depoda muhafaza edilecek çadır ve konteynerların sevkiyatına başladı.10 bin çadırın 432 tanesi bugün tırlarla Yüksekova getirildi.

Ay başında peş peşe yaşanan depremlerle büyük korku yaşayan Hakkari'de AFAD harekete geçti.

Çok sayıda deprem çadırı ve yardım malzemesi ilçeye gönderilmeye başlandı. 

DEV DEPREM DEPOSU

Yüksekova ilçesine gelen Hakkari Valisi Ali Çelik de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Hakkari ve Yüksekova merkezli AFAD tarafından lojistik depo kurulacağını ve bu depoda 10 bin çadır ile 3 bin konteynerın muhafaza edileceğini ifade etti.

10 BİN ÇADIR YOLA ÇIKTI

AFAD tarafından Yüksekova’ya getirilmesi planlanan 10 bin çadırın 432 tanesi bugün ilçeye getirilerek kurulan lojistik merkezinin deposuna bırakıldı.

AFAD'dan Hakkari'de büyük deprem hazırlığı! 10 bin çadır yolda

AFAD yetkilileri çadır ve konteyner sevkiyatının peyderpey devam edeceğini ifade etti.

HAKKARİ'DE PEŞ PEŞE DEPREM

hakkari yeni yıla depremlerle girmiş, Yüksekova'da 30 dakika içinde 4,4, 3,5 ve 4,5 büyüklüğünde 3 deprem meydana gelmişti. 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...