Ağrı'da yakalanan 136 Afgan göçmen uçakla ülkelerine gönderildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ağrı'da yakalanan 136 Afgan göçmen uçakla ülkelerine gönderildi

GÜNDEM Haberleri

Yasa dışı göçle mücadele kapsamında Afganistan uyruklu 136 düzensiz göçmen daha sınır dışı edildi. Söz konusu göçmenler Ağrı'dan ülkelerine Afganistan'a ait bir uçakla gönderildi.

Ağrı’da yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan 136 Afgangöçmen, sınır dışı edilerek uçakla ülkelerine gönderildi.

KAYIT DIŞI GÖÇLE MÜCADELE

Türkiye genelinde düzensiz göçün önlenmesi ve kayıt dışı göçmenlerin sınır dışı edilmesi çalışmaları aralıksız devam ediyor.

JANDARMA EŞLİĞİNDE HAVALİMANINA GETİRİLDİ

Ağrı'da güvenlik güçleri tarafından yakalandıktan sonra İl Göç İdaresine bağlı Geri Gönderme Merkezinde tutulan 136 Afgan göçmen, İl Göç İdaresi ekiplerinin koordinesinde ve jandarma eşliğinde Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanına getirildi.

AFGAN HAVAYOLLARINA AİT UÇAKLA GÖNDERİLDİ

Sınır dışı işlemlerinin ardından uçağa alınan Afgan göçmenler, Ariana Afgan Havayollarının tarifesiz seferiyle ülkelerine gönderildi.

Ağrı'da yakalanan 136 Afgan göçmen uçakla ülkelerine gönderildiYakalanan düzensiz göçmenlerin Ağrı'daki havalimanına getirildiği anlar...

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...