Akdeniz'de 4.1 şiddetinde deprem! AFAD ilk detayları duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Akdeniz'de 4.1 şiddetinde deprem! AFAD ilk detayları duyurdu

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AFAD, Akdeniz'de 4.1 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin merkes üssü Antalya'nın Kumluca ilçesi olarak açıklandı. AFAD'ın verilerine göre; saat 23.04'de kaydedilen deprem yerin 38.82 kilometre altında gerçekleşti.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın paylaştığı ilk verilere göre deprem yerin 38.82 kilometre derinliğinde yaşandı.

Sarsıntı çevre illerde de hissedilirken, vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı.

"OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

Kumluca Kaymakamlığına vekaleten bakan Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik de şu ana kadar kendilerine ulaşan olumsuz bir durum olmadığını söyledi.

Geçmiş olsun dileklerini ileten Çelik, "Şu ana kadar 112 Acil Çağrı Merkezimize ulaşan olumsuz bir ihbar yok. Ekiplerimiz saha taramasını sürdürüyor, gelişmeleri takip ediyoruz" dedi.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Öte yandna yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...