Gündem - Gündem
7 dakika önce

Ucuz ayçiçek yağı ve şeker vaadi... Dolandırıcılar kıskıvrak yakalandı

Ucuza şeker ve ayçiçek yağı satma vaadiyle dolandırıcılık yapan şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Emniyet birimlerinin gerçekleştirdiği operasyonda 6 şüpheliden 5'i tutuklandı.
 - Filmleri aratmayacak operasyon!
42 dakika önce

Filmleri aratmayacak operasyon! Almanya'da aranan Türk, Polonya'dan çıktı

Almanya’da cinayet şüphelisi olarak aranan Türk vatandaşı, Polonya’da Katowice-Antalya seferini yapmaya hazırlanan tarifeli uçakta polis tarafından yakalandı.
Gündem - Gündem
1 saat 13 dakika önce

Çanakkale'de feribot seferlerine fırtına engeli

Ege Denizi'nin kuzeyinde beklenen fırtına nedeniyle Çanakkale'de yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
 - Bursa'da akılalmaz olay!
1 saat 42 dakika önce

Bursa'da akılalmaz olay! Kayınbiraderlerini vurdu, hastaneye götürürken yakıtı bitti, yolda bırakıp kaçtı

Bursa'da eşi tarafından darp edilen kız kardeşlerini kurtarmak için evlerine giden 2 ağabey, damat tarafından vuruldu. Damadın hastaneye götürürken yakıt bitince sokak ortasında bırakıp kaçtığı 2 kayınbiraderi hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
 - BBP'den İyi Parti'ye hayırlı olsun ziyareti
2 saat 13 dakika önce

BBP'den İyi Parti'ye hayırlı olsun ziyareti: Destici, 40 yıllık dostum diyerek açıkladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici, İyi Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret etti. Dervişoğlu ile 40 yıllık dostluğu olduğunu belirten Destici, Meral Akşener'e bundan sonraki hayatında başarılar diledi.
 - İşte o belge...
2 saat 17 dakika önce

'Garipoğlu'nun otopsi bilirkişi raporunu trafik polisi hazırladı' iddiası! Karabulut ailesinin avukatı belge yayımladı

Münevver Karabulut’u katleden ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili olarak Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir bilirkişinin trafik polisi olduğuna dair bir belge yayımladı.
Gündem - Gündem
2 saat 37 dakika önce

Ankara'da sıcak dakikalar! Ekipler bomba alarmına geçti

Ankara Gölbaşı’nda yol kenarında bulunan şüpheli çanta endişeye sebep oldu. Çevre güvenliği alınarak müdahale edilen çantadan elektronik eşya çıktı.
 - Zincirleme dolandırıcılık tuzağı
3 saat 37 dakika önce

Zincirleme dolandırıcılık tuzağı: İş ilanına başvurduğunu sandı, kendisini soruşturmada buldu

İnternette yayınlanan iş ilanına inanıp bankacılık bilgilerini veren genç, bir başka kişinin dolandırılma olayına karıştığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldı. Kendisinin de kandırıldığını söyleyen genç şikayetçi oldu.
Gündem - Gündem
3 saat 56 dakika önce

İstanbul Valiliği tarih vererek uyardı: Fırtına ve toz taşınımına dikkat!

İstanbul Valiliği, İstanbul ve çevresinde beklenen fırtına ve toz taşınımına ilişkin uyarı üzerine uyarı yaptı. Fırtınanın cuma sabahı başlayıp cumartesi öğle saatlerinde etkisini yitirmesi bekleniyor.
 - Ankara Emniyeti'nde deprem!
4 saat 28 dakika önce

Ankara Emniyeti'nde deprem: Üst düzey görevden alınmalar!

İçişleri Bakanlığı sosyal medyadaki iddiaların ardından harekete geçti. Bakanlık açıklamasında "Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı görevlerinden uzaklaştırılmışlardır" ifadelerini kullandı.
 - Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı
4 saat 32 dakika önce

Bakırköy'de insanların üzerine araçla dalmıştı! Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı

Bakırköy’de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan annesi eski hakim, babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı. Göçmen bu kez Sinop’ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği için 6 ay 22 gün hapisle cezalandırıldı.
 - Çatışmanın ortasında polis kurşunuyla can vermişti
4 saat 52 dakika önce

Firarilere ateş ederken Zuhal’in ölümüne neden olan polise 5 yıl hapis cezası

2022 yılında İstanbul Beyoğlu’nda kaçan şüphelilere silahla ateş ederken, yoldan geçen 18 yaşındaki Zuhal Ebrar Yıldız’ın ölümüne neden olan polis memurunun davasında karar çıktı. Mahkeme, sanık A.D.’yi ‘bilinçli taksirle ölüme neden olma’ suçundan takdiri indirim de uygulanarak 5 yıl hapis cezası verdi.
 - Üst düzey bürokrat sekreterine makam aracı mı verdi?
4 saat 58 dakika önce

Mustafa Necmi İlhan sekterine makam aracı mı verdi? Resmi açıklama geldi 

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Başkanı Mustafa Necmi İlhan’ın sekreterine makam aracı tahsis ettiğine yönelik iddiaları yalanladı.
 - Zabıta mesai arkadaşını defalarca bıçakladı!
5 saat 7 dakika önce

Zabıta mesai arkadaşını defalarca bıçakladı: O şekilde komut verdi

Antalya'da zabıta Erdal V., mesai arkadaşını bıçakla öldürdü. Zanlı ifadesinde psikolojik rahatsızlığı olduğunu doktordan rapor istediğini ancak ilaç verdiğini söyledi. Erdal V. olay günü mesai arkadaşının kendisine hakaret ettiğini ve beyninin o şekilde komut vermesiyle cinayeti gerçekleştirdiğini öne sürdü. 
 - Metrelerce yükseklikten böyle düştü
5 saat 19 dakika önce

Lise tatbikatında korku dolu anlar! Metrelerce yükseklikten böyle düştü

İstanbul Bakırköy'de bir lisede düzenlenen afet tatbikatı sırasında korku dolu anlar yaşandı. Bir AFAD görevlisi metrelerce yüksekteki ipten düşerken o anlar kameraya yansıdı.
 - 2 koldan gelecek, 2 gün sürecek!
5 saat 31 dakika önce

Akşam saatlerinde başlayacak, 2 gün sürecek! Türkiye genelinde Kuzey Afrika ve Suriye'den toz taşınımı gelecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olacağını duyurdu.
Gündem - Gündem
5 saat 48 dakika önce

Tokat'ta deprem! AFAD ilk verileri geçti

Tokat'ın Niksar ilçesinde deprem oldu. Saat 15.49'da meydana gelen depremin büyüklüğü 3.4 olarak açıklandı.
 - Biden'ın sözlerinden sonra ilk mesaj!
6 saat 5 dakika önce

Biden'ın sözlerinden sonra ilk mesaj: Yalnız kalmamız gerekirse...

ABD Başkanı Joe Biden'ın, İsrail'e silah göndermeyi durduracaklarına ilişkin açıklamanın ardından Netanyahu'dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Netanyahu, 5 Mayıs'ta verdiği "Yalnız kalmamız gerekirse, yalnız kalırız" sözlerinin yer aldığı videoyu X hesabından paylaştı.
 - İsrailli Bakan'ın iftirasına Türkiye'den jet cevap
6 saat 18 dakika önce

Bakan Bolat'tan İsrail Dışişleri Bakanı'na tepki: Hayal ürünü

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın "Erdoğan ticaret kısıtlamalarının çoğunu geri çekti" açıklamalarına tepki gösterdi. Bolat, "İsrail Dışişleri Bakanı’nın açıklamaları kesinlikle hayal ürünü olup, gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. İsrail ile ticaret konusunda hükümet olarak almış olduğumuz kararın arkasındayız." dedi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi de iddiaları yalanlayarak, ateşkes sağlanana kadar kararın devam edeceğini belirtti.
 - Okullar yarın tatil mi?
6 saat 26 dakika önce

Okullar yarın tatil mi? MEB son noktayı koydu

Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öğrencisi tarafından öldürülmesinin ardından öğretmenler yarın bir günlük iş bırakma eylemi gerçekleştireceklerini duyurmuştu. Kararın ardından okulların tatil olup olmayacağı merak konusu olurken, MEB yetkilileri tartışmalara noktayı koydu ve "Okullar yarın tatil değil" açıklamasını yaptı. 
 - Kadını, çocuğunun yanında darbetti
6 saat 29 dakika önce

Sokak ortasında kan donduran anlar! Kadını, çocuğunun yanında darbetti

Pendik’te kız çocuğuyla beraber yürüyen bir kadın, sözlü tartışma yaşadığı bir erkek şahıs tarafından sokak ortasında darp edildi. Şahıs yere düşürdüğü kadını çocuğunun yanında tekme ve yumruklarla darp etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Sona Git