Bayrampaşa'da çatışma çıktı, 1 polis yaralandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bayrampaşa'da sokak ortasında karşı karşıya gelen iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada bir polis memuru yararlanarak hastaneye kaldırıldı.

Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 5 kişiden oluşan iki grup arasında bir silahlı çatışma meydana geldi.

Çatışma sırasında orada bulunan Çevik Kuvvet polisi Yusuf Şahin Demirci kasığına isabet eden kurşun sonucu yaralandı.

Yaralanan polis memuru olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre polis memurunun hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Sokak üzerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinde, bir kişinin olay yerinden yaya olarak kaçtığı görüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerde sokak üzerinde 8 adet kovan bulunduğu öğrenildi.

Olaya şahit olan görgü tanığı Serdar Bekret, gelen sesler nedeniyle korktuklarını belirterek yaşananları şöyle anlattı:

"Seslere şahit olduk. Otururken bayağı silah sesleri duyduk. 5 -10 el ses duyduk. Hatta kahvedeki arkadaşlar yerlere falan yattılar. Ondan sonra dışarı çıktığımızda bir polis memurunun yerde yattığını gördük. Hemen kemerle müdahale ettik. Ayağını sıktık. 155'e polisin vurulduğunu söyledik. Ambulans da geldi. Aldık taşıdık. Kovanlar da burada. Olay yeri hala araştırıyor. Saldırganların beş kişi olduğu söyleniyor."

Polis ekipleri çatışmaya karışan şahısları yakalamak için inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...