Bu yıl da değişmedi! TEM'de bayram yoğunluğu başladı
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler, TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde yoğunluk oluşturmaya başladı.
- TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde, özellikle Bekirdere Viyadüğü mevkisi Anadolu istikametinde araç sayısında belirgin bir artış gözlendi.
- Trafik akışının kesintisiz sağlandığı bildirildi.
- Güvenli ulaşım için trafik ekipleri bölgede denetimlerini artırdı.
- Radarla hız kontrolü yapılıyor ve emniyet şeridi ihlalleri, emniyet kemeri takılması, cep telefonu kullanımı gibi konularda denetimler sürüyor.
- Güzergahta etkili olan yağış ve sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer düştüğü belirtildi.
- Sürücüler aşırı hız, uykusuzluk ve dikkatsizlik konularında uyarıldı.
Bayram trafiği oluşmaya başladı. TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde yoğunluk oluşurken, özellikle Bekirdere Viyadüğü mevkisi Anadolu istikametinde araç sayısında belirgin bir artış gözlendi. Trafik akışının kesintisiz sağlandığı bildirildi.
DENETİMLER ARTIRILDI
Güvenli ulaşım için bölgede denetimlerini artıran trafik ekipleri, güzergah boyunca radarla hız kontrolü yapıyor. Emniyet şeridi ihlalleri, emniyet kemeri takılması ve seyir halindeyken cep telefonu kullanımı konularında denetimlerini sürdüren ekipler, sürücüleri kurallara uymaları yönünde uyarıyor.
Öte yandan yetkililer, güzergahta etkili olan yağış ve sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer düştüğünü belirterek, sürücüleri aşırı hız, uykusuzluk ve dikkatsizlik konularında dikkatli olmaları için uyarıyor.
