Devlet Bahçeli yüzüğündeki detayı açıkladı: Anlamına dikkat çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Devlet Bahçeli yüzüğündeki detayı açıkladı: Anlamına dikkat çekti

GÜNDEM Haberleri

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı konuşma esnasında ilgi çeken anlar yaşandı. Bahçeli, taktığı yüzüğe dikkat çekerek anlamını açıkladı.

Devlet Bahçeli'nin, MHP TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşma esnasında, ilgi çeken anlar yaşandı. Bahçeli, yüzüğünü göstererek Kıbrıs haritalı olduğunu söyleyip, dikkat çeken sözler sarf etti.

"KIBRIS TÜRKLERİ, TÜRK DÜNYASININ AYRILMAZ BİR PARÇASIDIR"

Bahçeli, toplantıda yüzüğünü göstererek, Kıbrıs'a ilişkin konuştu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 39. yıl dönümü olduğunu hatılatan Bahçeli, "Kıbrıs Türkleri, Türk dünyasının ayrılmaz bir parçasıdır. Kıbrıs Rum Kesimi adanın hakimi değildir. Kıbrıs adasında adil, kalıcı ve sürdürülebilir çözüm Kıbrıs Türk Halkının egemen eşitliğinin tescil edilmesiyle başlanacak bir sürecin ardından tescil edilebilecektir." dedi.

"TÜRKİYE YÜZYILI TÜRK YÜZYILI OLACAK"

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

Cumhuriyetimizin yeni yüzyılı hem Türkiye Yüzyılı hem de Türk Yüzyılı olacaktır. Tanrı dağlarının eteklerinden dünyaya barış yayılacaktır. Bizim için vatan büyük bir ülkedir, onun adı da turandır. Selam olsun Turan coğrafyasına." açıklamalarında bulundu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...