Evden kaçan ‘Limon’ için vinç seferberliği

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Evden kaçan ‘Limon’ için vinç seferberliği

GÜNDEM Haberleri

Adana’da ‘Limon’ isminde bir sultan papağını evinden kaçarak karşı apartmanın pencere pervazına kondu. Vinç ile papağan kurtarma operasyonu bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Adana'da bir kişi, evden kaçarak karşı apartmanın pencere pervazına konan sultan papağanını vinçle yakaladı. O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Olay, öğle saatlerinde merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi’nde meydana geldi. Evin açık penceresinden kaçan 'Limon' isimli sultan papağanı, karşı bloktaki apartmanın 3’üncü katındaki dairenin pencere pervazına kondu. Dairede yaşayanlara ulaşmaya çalışan Limon'un sahipleri, evde kimsenin olmaması nedeniyle onu kurtaramadı. Bunun üzerine kuşun sahibi, vinç kiralama işi yapan babasından yardım istedi.

VİNÇ GELDİ, 'LİMON' KURTULDU

Olay yerine gelen vincin sepetine çıkan kişi, 3. kata ulaşarak 'Limon'u eliyle yakalayıp kafese koyarak evine götürdü. Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülenen kurtarma operasyonu, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...