İBB Meclisi’nden Gazze’ye ambulans yardımı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İBB Meclisi’nden Gazze’ye ambulans yardımı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, üç partinin meclis üyeleri olarak toplayacakları bağış ile Gazze’ye ambulans yardımı yapacaklarını duyurdu. Göksu, “İstanbul, dünyanın herhangi bir yerinde mazlum varsa onun yarasını sarmak için bütün gücünü ortaya koyan nadide bir kenttir.” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında toplanan Ekim toplantılarının 4. oturumu gerçekleşti. Oturumda konuşan Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanı M. Tevfik Göksu, AK Parti, MHP ve İYİ parti meclis üyelerinin kendi aralarında topladıkları para ile Gazze’ye ambulans göndereceklerini açıkladı.

GAZZE İÇİN PARA TOPLANDI

Gazze için meclis üyelerinin kendi aralarında para topladığını söyleyen Göksu, "Şu anda dünya Filistin ve Gazze ile İsrail’de yaşananlara kilitlenmiş durumdadır. Burası İstanbul, geriye dönüp baktığımızda insanlık tarihinin vicdanıdır. İstanbul, insanlık tarihinin adalet merkezidir. İstanbul, yeryüzündeki insanlığın adalet rehberinde en önemli istikamet tayin eden merkezlerinden biridir.

AMBULANS ALINACAK

İstanbul, dünyanın herhangi bir yerinde mazlum varsa onun yarasını sarmak için bütün gücünü ortaya koyan nadide bir kenttir. Bu şehrin meclis üyeleri olarak, bu şehrin vatandaşlardan emanetini almış üyeleri olarak, biz AK Parti meclis üyeleri, MHP meclis üyeleri ve İYİ parti meclis üyeleri olarak bu insanlık dramının yaşandığı Gazze’deki kardeşlerimize katkı olması için kendi aramızda topladığımız yardımlarla bir ambulans alıp hediye etmeyi, bir ambulans alıp da kardeşlerimizin yaralarını sarmayı ortak karar olarak aldık.

Aziz milletimize duyuruyoruz, ambulansımızın oradaki kardeşlerimizin yarasını saracak. Devletimizin gerekli birimleri ile gerekli istişare yaparak kendi aramızda topladığımız bu yardımı bir ambulansı alınması için gerekli yerlere ulaştıracağız" dedi.

x

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...