İstanbul'da otluk alanda yangın! Beylikdüzü'nde panik anlar, alevler havadan görüntülendi

İstanbul Beylikdüzü'nde bir otluk alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler havadan görüntülenirken, iki çocuğun cep telefonu ile fotoğraf çekmesi dikkat çekti.
Türkiye dört bir yanında meydana gelen yangınlarla mücadele etmeye devam ediyor. Silivri'de yaşanan yangının ardından İstanbul'da bir kez daha panik yaşandı. Beylikdüzü'nde otluk alanda çıkan yangın havadan görüntülendi.
OTLUK ALANDA YANGIN, GÖREN İHBARDA BULUNDU
Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde bulunan otluk alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu.
YANAN ALAN HAVADN GÖRÜNTÜLENDİ
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin söndürme çalışması devam ederken, yanan alan havadan görüntülendi.
İTFAİYE EKİPLERİ ALEVLERİ KONTROL ALTINA ALDI
Ekipler, 1 buçuk saat süren müdahalenin ardından yangını kontrol altına aldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.
ALEVLER YÜKSELİRKEN ONLAR FOTOĞRAF ÇEKTİ
Öte yandan, yangın söndürme çalışmaları sırasında iki çocuğun cep telefonu kamerasına poz verdiği anlar bir vatandaş tarafından kamerayla kaydedildi.