İstanbul'da şoke eden görüntü! Güzellik merkezi süsü altında sahte altın fabrikası
Avcılar’da kapalı görünen bir güzellik merkezine yapılan baskında, sahte altın üretim atölyesi ortaya çıkarıldı. Operasyonda aranan bir şüpheli gözaltına alındı.
- İstanbul Avcılar'da, bir ihbar üzerine kapalı bir güzellik merkezine düzenlenen operasyonla sahte altın üretimi yapıldığı belirlendi.
- Baskında sahte altın üretiminde kullanılan makine, kimyasal maddeler, 3 adet sahte bilezik ve 4 adet tabanca mermisi ele geçirildi.
- Operasyonda gözaltına alınan S.G. isimli şahsın 21 ayrı suç kaydının bulunduğu ve 4 farklı suçtan arandığı tespit edildi.
İstanbul Avcılar’da polis ekiplerinin ihbar üzerine düzenlediği operasyon, şaşırtıcı bir gerçeği ortaya çıkardı. Uzun süredir faaliyet göstermediği öğrenilen bir güzellik merkezinin, sahte altın üretimi için kullanıldığı belirlendi.
Olay, 28 Ocak Çarşamba gecesi saat 23.45 sıralarında Ambarlı Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde yaşandı. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, söz konusu iş yerine operasyon düzenledi. Baskın sonrası yapılan aramalarda sahte altın üretiminde kullanılan makinalar ve çeşitli kimyasal maddeler ele geçirildi.
Altın alacaklar dikkat! Artık kuyumcular bile dolandırılıyor... Bursa'da sahte altın vurgunu kamerada
21 AYRI SUÇ KAYDI VAR
İş yerinde ayrıca 3 adet sahte bilezik ile 4 adet 9 milimetrelik tabanca mermisi bulundu. Operasyon sırasında içeride bulunan S.G. isimli şahıs gözaltına alındı. Yapılan incelemede şüphelinin 21 ayrı suç kaydının bulunduğu, Giresun, İzmir ve İstanbul’da ise 4 farklı suçtan arandığı ortaya çıktı.
Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
