İstanbul'da toplu taşıma saat kaça kadar? 28 Mayıs, metro, metrobüs, Marmaray sefer saatleri...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da toplu taşıma saat kaça kadar? 28 Mayıs, metro, metrobüs, Marmaray sefer saatleri...

GÜNDEM Haberleri

Türkiye, 28 Mayıs tarihinde yani bugün yeniden sandık başına gitti. İstanbul'da oylarını kullanan kişiler metro, metrobüs ve Marmaray saatlerinin kaça kadar olduğunu araştırıyor. Peki 28 mayıs, metro, metrobüs ve Marmaray sefer saatleri kaça kadar var? İstanbul'da bugün toplu taşıma saat kaça kadar? İşte detaylar...

Türkiye bir kez daha sandık başına gitti. 64 milyonun üzerinde seçmen sandığa giderek ikinci tur için seçim oylarını kullandı. Saatin 17.00 olmasıyla sandıklar kapandı ve oy sayımına da geçildi.

Vatandaşlar oylarını ikametinin bulunduğu yerlerde kullandı. İstanbul'da olanlar bugün için toplu taşımada herhangi bir değişikliğin olup olmadığını ve metro, metrobüs ve Marmaray için seferlerin kaça kadar olduğunu araştırıyor.

Peki 28 Mayıs ikinci tur seçim günü toplu taşıma saat kaça kadar var?Ek sefer koyuldu mu? Marmaray seferleri kaça kadar var? Metro sabaha kadar mı, kaçta bitiyor? İşte detaylar...

İKİNCİ TUR SEÇİM GÜNÜ TOPLU TAŞIMA SAAT KAÇA KADAR VAR?

İkinci tur yani bugün seçim günü için toplu taşıma saat kaça kadar var diye araştırıldığında metro, metrobüs, otobüs ve Marmaray için sefer saatlerinin değiştiği görülüyor.

BUGÜN OTOBÜS SAAT KAÇA KADAR VAR 28 MAYIS?

Otobüs saatleri bugün için Pazar gününün sefer saatleriyle çalışacak. Buna göre İETT otobüs saatleri için mobil uygulama üzerinden veya web sitesinden otobüs saatlerinin pazar günü sefer saatleri dikkate alınabilir.

İstanbul'da toplu taşıma saat kaça kadar? 28 Mayıs, metro, metrobüs, Marmaray sefer saatleri...

METROBÜS SAATLERİ 28 MAYIS BUGÜN SAAT KAÇA KADAR?

Metrobüs saatleri ise 28 Mayıs yani bugün seçim gününde normal saatlerinde işleyecek. 24 saat esasına göre çalışan metrobüs saatleri yine gece 00.00'den sonra daha nadir kalkış süreleriyle seferlerine devam edecek.

MARMARAY SEFERLERİ BUGÜN 28 MAYIS KAÇA KADAR VAR?

Marmaray seferleri T.C.D.D tarafından işletiliyor. Buna göre bugün yani 28 mayıs seçim ikinci tur gününde sefer saatleri Halkalı yönünden 01.28'de,Gebze yönünden ise 01.20'de kalkacak. 

METRO BUGÜN 28 MAYIS SABAHA KADAR MI, KAÇTA BİTİYOR?

Metro seferlerine bakıldığındaysa elde edilen bilgilere göre bugün yani seçim günü 02.00'ye kadar uzatıldı. Uzatılan hatlar şu şekilde listelendi:

"M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez Metro Hattı M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü Metro Hattı M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı M9 Bahariye-Olimpiyat Metro Hattı T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay Hattı T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattı F1 Taksim-Kabataş füniküler Füniküler Hattı"

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...