Kağıthane'de silahlı saldırı! Yolda yürüyen genç başından vuruldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Kağıthane'de yolda yürüyen 18 yaşındaki genç, motosikletli ve kasklı iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Başından tek kurşunla vurularak ağır yaralanan genç ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ise saldırganların peşine düştü.

Kağıthane'de saat 14.15 sıralarında sokak ortasında meydana gelen silahlı saldırı korku dolu anlara neden oldu. Evinden çıkan 18 yaşındaki Umut Karçığa yolda yürürken, motosikletle sokaktan çıkan kasklı iki saldırgan gencin önüne geçerek silahla ateş açtı.

Saldırı sonucu başından tek kurşunla vurulan Karçığa yere yığılırken, saldırganlar ise cadde üzerinden sokağa girerek uzaklaştı. Saldırı anı ise kameralara anbean yansıdı.

18 YAŞINDAKİ GENÇ AĞIR YARALI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde kanlar içerisinde kalan ağır yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından Sarıyer’deki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Ameliyata alınan gencin hayati tehlikesinin olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

"ÇOCUK KANLAR İÇİNDE YERDE KALDI"

Olayla ilgili konuşan Mustafa Çam isimli vatandaş, "İlk önce silah seslerini duydum. Kafamı kaldırdığımda motosikletli iki kişi olduğunu gördüm. Arkada oturan kişi, silahını çıkararak çocuğu vurdu. Sonrasında hemen motosikletleriyle beraber yukarıya doğru kaçmaya başladılar. Çocuk o esnada olduğu yerde kanlar içinde yerde kaldı" dedi.

Yaşlı bir adam ise, "Duyduğuma göre üç el silah atıldı. Dışarı çıktığımızda genç bir çocuğa silah sıkıldığını söylediler. Sonrasında polis ve ambulanslar gelerek çocuğu aldılar. Ölüp ölmediğine dair bir bilgim yok" ifadelerini kullandı.

POLİS SALDIRGANLARIN PEŞİNDE

Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede yerde bulunan 2 kovan, olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil torbasına konularak götürüldü. Saldırganları yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

Saldırıya uğrayan Umut Karçığa’nın “taksirle yaralama” suçundan aranmasının olduğu da öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...