Mısır'a kaçan yazarın oğlu Porche'siyle can almıştı: Feci kazanın izi araçlarda

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Türkiye, Eyüpsultan'da ölümlü kazaya karışan oğlunu Mısır'a kaçıran yazar Eylem Tok'u konuşuyor. 17 yaşındaki Timur C.'nin bir çocuk babası Oğuz Murat Acı'yı öldürdüğü kazanın boyutu kazaya karışan ATV ve Porsche marka aracın görüntüsüyle gözler önüne serildi. Otomobilin hava yastıklarının patladığı, sağ ön tekerleğinin koptuğu ve kullanılamaz hale geldiği, Acı’nın kullandığı ATV’nin de dağıldığı görüldü.

Türkiye gündemi geçtiğimiz cuma günü İstanbul, Eyüpsultan'daki kazayla çalkalanıyor. Davutpaşa Caddesi üzerinde gece 23.30 sularında gerçekleşen kazada  Belgrad Ormanı yönüne ATV motorla giden Oğuz Murat Acı (29), aracının arızalanması üzerine yol kenarına çekerek arızayı gidermeye çalışmıştı.

O esnada Timur C. (17) yönetimindeki 34 EGG 06 plakalı Porsche marka lüks araç, yol kenarında bekleyen ATV motora çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle ATV motor sulama kanalına düşmüş, ATV motorun altında kalan Oğuz Murat Acı ise yaralanmıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Acı ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan genç adam hayatını kaybetmişti.

Mısır'a kaçan yazarın oğlu Porche'siyle can almıştı: Feci kazanın izi araçlarda - 1. Resim

OĞLUNU MISIR'A KAÇIRDI

Kaza sonrası Timur C. telefon ile annesini arayarak olay yerine gelmesini istemişti. Bunun üzerine olay yerine gelen Yazar Eylem Tok, oğlu Timur C.’yi de alarak olay yerinden kaçmıştı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan Timur C. ve Eylem Tok’un saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanına geldikleri öğrenilmişti. Havalimanındaki işlemlerinin ardından anne ve oğlunun uçakla Mısır’a gittikleri ortaya çıkmıştı. Timur C. ve Eylem Tok’un kaza yerinden ayrıldıktan sonra İstanbul Havalimanına geldikleri görüntüler kameralara yansımıştı.

Mısır'a kaçan yazarın oğlu Porche'siyle can almıştı: Feci kazanın izi araçlarda - 2. Resim

Anne Tok, firarlarının ardından yaptığı akılalmaz savunmada oğlunun 'pırıl pırıl' bir çocuk olduğunu, adil bir yargılama olması halinde Türkiye'ye döneceklerini söyledi.

KIRMIZI BÜLTEN TALEBİ

Kazada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı, Sarıyer Gümüşdere Camii’nde düzenlenen tören sonrası son yolculuğuna uğurlanmıştı. Kaza ile ilgili başlatılan incelemelerin devam ettiği öğrenilmişti. Gelişmeler çerçevesinde Mısır’a kaçan Eylem Tok ve Timur C. Hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kırmızı bültenle yakalama kararı çıkartılması için Adalet Bakanlığına dosya gönderildi.

Mısır'a kaçan yazarın oğlu Porche'siyle can almıştı: Feci kazanın izi araçlarda - 3. Resim

ARAÇLARIN SON HALİ KAMERADA

Yaşanan olay sonrası polis ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından kazaya karışan Porsche ve ATV’ler çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürülmüştü. Otoparkta duran araçların son hali havadan görüntülendi. Timur C.’nin kullandığı Porsche’nin hava yastıklarının patladığı, sağ ön tekerleğinin koptuğu ve aracın tamamen kullanılamaz hale geldiği görüldü. Acı’nın kullandığı ATV’nin ise dağıldığı gözler önüne serildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...