Motorlu Taşıtlar Vergisi için ek süre

- Güncelleme:
Motorlu Taşıtlar Vergisi için ek süre

GÜNDEM Haberleri

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) 31 Temmuz olarak belirlenen son gününde binlerce araç sahibi internet sitesi kilitlendiği için ödeme yapamadı. Bunun üzerine ödeme süresi 2 Ağustos 2012 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar uzatıldı.

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) 31 Temmuz olarak belirlenen son gününde binlerce araç sahibi internet sitesi kilitlendiği için ödeme yapamadı. nbsp;Maliye Bakanlığı yetkilileri, arızanın internet sitesindeki yoğunluktan kaynaklandığını söyledi. nbsp;Konuyla ilgili Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, twitter hesabında müjdeyi verdi. Şimşek, "Vergi dairelerinde meydana gelmesi muhtemel yoğunluğun önlenmesi ve mükelleflerimize ödemede kolaylık sağlanması açısından nbsp;2012 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisi ikinci taksidinin ödeme süresi 2 Ağustos 2012 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır" diye yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...