Murat Göğebakan'a veda

Murat Göğebakan'a veda

GÜNDEM Haberleri

Lösemi tedavisi gördüğü hastanede 46 yaşında hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Cenaze namazında Başbakan'ın yanı sıra sanatçının babası Hasan, oğlu Murat, kardeşi Ferhat Göğebakan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eski bakanlar Binali Yıldırım ve Egemen Bağış, Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile Cengiz Kurtoğlu ve Nihat Doğan'ın da aralarında bulunduğu sanatçı dostları saf tuttu. Göğebakan'ın cenazesi bugün Adana Yüreğir'de defnedilecek. Murat Göğebakan'ın "Uzun Adam" şarkısını hediye ettiği Başbakan Erdoğan, 4 Temmuz'da sanatçıyı evinde ziyaret etmişti. Erdoğan, cumhurbaşkanı seçim kampanyası çerçevesinde 9 Temmuz'da Tokat Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitabında, Murat Göğebakan için dua istemişti.
Ali Çelik İSTANBUL



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...