Oğlu karne günü dehşeti yaşamıştı, acılı baba isyan etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Oğlu karne günü dehşeti yaşamıştı, acılı baba isyan etti

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Erzurum'da, lise öğrencisi Alperen Vatandaş, karne günü akranlarının bıçaklı saldırısına uğradı. Kasığından yaralanan Alperen, hayati tehlikeyi atlattı ama babası isyan etti. Yetkililere seslenen acılı baba, "İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı, suçlular da cezasını bulmalı" dedi.

Erzurum’un Aziziye ilçesinde, karne günü liseli öğrencilerden oluşan iki grup arasında 'omuz atma' nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada, 11’inci sınıf öğrencisi Alperen Vatandaş kasığından bıçaklandı.

Olay sonrası aşırı kan kaybı yaşayan Alperen Vatandaş, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinin acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alperen'i bıçakladığı iddia edilen 17 yaşındaki L.K. ve iki şüpheli ise gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

'İNSAN CANI BU KADAR UCUZ OLMAMALI'

Baba Abdulmecit Vatandaş, çocuğunun bir an önce iyileşip hastaneden çıkmasını beklediklerini belirterek, "İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı. Yetkililer bu anlamda ciddi önlemleri almalı. Suçlular da cezasını bulmalı. Benim çocuğumun hiçbir suçu günahı yokken bu hale geldi" dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...