Şanlıurfa'da 2 katlı ev çöktü: 1 ölü!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Şanlıurfa'da 2 katlı ev çöktü: 1 ölü!

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 2 katlı metruk ev sebebi bilinmeyen bir nedenle çöktü. Enkaz altında kalan adam hayatını kaybetti

Akşam saatlerinde Birecik ilçesine bağlı Sancak Mahallesinde metruk halde bulunan 2 katlı bir evin bir bölümü bilinmeyen bir nedenle çöktü.

ENKAZ ALTINDA CAN VERDİ

Yaşanan olay nedeniyle bölgeye AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, bir kişinin enkaz altında kaldığı bilgisi üzerine kurtarma çalışması başlattı.  Ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından Bülent Aslanpençesi'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Şanlıurfa'da 2 katlı ev çöktü: 1 ölü!

ODUN ALMAK İÇİN İÇERİ GİRDİĞİ SIRADA BİNA YIKILMIŞ

Sancak Mahalle Muhtarı Mehmet Altuntaş, bir kişinin odun almak için içeri girdiği sırada çökmenin meydana geldiğini söylemişti.

Cumhuriyet savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Bülent A'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...