Son dakika! Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem oldu (AFAD son depremler)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem oldu (AFAD son depremler)

GÜNDEM Haberleri

AFAD'ın n açıkladığı verilere göre saat 10.49'da Ege Denizi'nin Girit Adası ve Bodrum arasında kalan kısımda 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 4.9 kilometre derinliğinde geldiği öğrenildi.

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından Türkiye adeta beşik gibi sallanıyor. Yurdun birçok noktasında meydana gelen depremler paniğe neden oluyor. Dün Malatya'da peş peşe yaşanan 4.8, 4.5  büyüklüğündeki depremin ardından çok saatler geçmeden 4.2'lik ile bölge tekrar sallandı. Korkuya neden olan depremlerde ölen olmadı. Bu kez Ege Denizi'nde deprem oldu.

YERİN 4.9 KM DERİNLİĞİNDE OLDU

Depremi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) sosyal medya hesabından duyurdu. Ege Denizi Girit Adası yakınlarında meydana gelen deprem saat 10.49 sıralarında oldu. Yerin yaklaşık 4,9 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremin şiddeti 4,8 olarak ölçüldü.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1690635829742579713

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...