Sopa, kürek, bıçak, tüfek! Dükkan basan grup ortalığı savaş alanına çevirdi
Konya’da bir iş yerinde iki grup arasındaki bıçak, sopa, tüfek, kürekli kavga anı iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Gözaltına alınan 5'i yaşı küçük 8 kişi serbest bırakıldı.
- Ferhat ve Sami Karaman kardeşler, parkta çıkan bir kavgayı ayırmaya çalışırken tartışmaya dahil oldu.
- Tartışmanın ardından, kardeşler iş yerlerinde bıçak, sopa ve kürekle saldırıya uğradı.
- Saldırı anında bir şüpheli pompalı tüfekle havaya ateş açarak kardeşleri tehdit etti.
- Saldırıya uğrayan iki kardeş şikayetçi oldu.
- Olayla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli serbest bırakıldı.
Konya'nın Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi sanayi bölgesinde bulunan bir iş yerinde tansiyon yükseldi.
21 yaşındaki Ferhat Karaman ve ağabeyi 24 yaşındaki Sami Karaman parkta otururken kavga eden grubu ayırmaya çalıştı. Kısa sürede kavga eden grup ile kardeşler arasında da tartışma çıktı.
İŞ YERİNİ BASIP BIÇAKLADILAR
M.Ö.Y.’nin durumu babasına anlatmasının ardından çocukları ve başka kişileri yanına alan baba, kardeşlerin iş yerine geldi.
İş yerine gelen grup, Ferhat Karaman ve Sami Karaman'a bıçak, sopa ve kürekle saldırdı. Bıçaklanan kardeşler daha sonra darp edildi.
2 KARDEŞ ŞİKAYETÇİ OLDU
Kavga sırasında Ç.B. isimli şüpheli, pompalı tüfekle havaya ateş açarak 2 kardeşi tehdit etti. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga anları güvenlik kameralarına yansırken, 2 kardeş karakola giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 8 kişi serbest bırakıldı.
