Süreç komisyonu toplanıyor! 2 bakan ve MİT Başkanı sunum yapacak

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Süreç komisyonu toplanıyor! 2 bakan ve MİT Başkanı sunum yapacak
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'Terörsüz Türkiye' komisyonunun perşembe günü toplanacağını duyurdu. Toplantıda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın sunum yapacak.

Terör örgütü PKK'nın silah bırakmasıyla TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu çalışmalarını sürdürüyor.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu üyesi grup başkanvekilleri ve siyasi partilerin temsilcilerini kabul etti.

PERŞEMBE SUNUM YAPACAKLAR

Komisyonun ne zaman toplanacağı ise bilinmiyordu... Kurtulmuş, önümüzdeki perşembe günü toplanacaklarını duyurdu.

Bu toplantıda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın sunum yapacağı öğrenildi.

Süreç komisyonu toplanıyor! 2 bakan ve MİT Başkanı sunum yapacak - 1. Resim

BAKAN FİDAN KOMİSYONA HİTAP ETMİŞTİ

Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, en son 30 Ekim'de TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplanmıştı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, komisyonda bilgilendirme yaptıktan sonra toplantıdan ayrılmıştı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...