Gündem - Gündem
1 saat 17 dakika önce

Psikiyatri uzmanından usulsüzlük! Uyuşturucu içerikli reçeteye 5 bin TL istedi

Para karşılığında uyuşturucu hap özelliği taşıyan reçete yazan psikiyatri uzmanı yakalandı. Doktorun yurt dışında da e-reçete sistemi üzerinden bu işi yaptığı belirlendi.
Gündem - Gündem
1 saat 51 dakika önce

Anadolu Otoyolu'nda tır dehşeti! Borular sürücü camını deldi geçti, ölü ve yaralılar var

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde patlayan lastiği tamir etmek için emniyet şeridine çekilen tıra, aynı istikamette seyir halinde olan tır çarptı. Meydana gelen kazada 1'i kadın 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
Gündem - Gündem
2 saat 4 dakika önce

Dolandırıcılar her yolu deniyor! Operasyonların ardı arkası kesilmiyor

İşte, gelişmelere göre kendini yenileyen dolandırıcılardan birkaç örnek...
 - Eve giren yılan yürekleri ağza getirdi
2 saat 39 dakika önce

Eve giren yılan yürekleri ağza getirdi! Ekipler zor yakaladı

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir eve giren yılan korkuya sebep oldu. Ev sahibinin ihbarı üzerine eve giden itfaiye ekipleri, yılanı yakalayıp doğaya bıraktı.
Gündem - Gündem
2 saat 47 dakika önce

Konya'da ürküten görüntü! Ovayı ikiye böldü, 8 metre derinliği var

Konya’da Çumra ilçesinin Adakale Mahallesi’nde kuruyan Hotamış Gölü havzasında üç sene öncesinde görülen yarıkların oluşumu sürüyor.
 - Balıkesir'de motokuryeler Ata Emre için sokaklara döküldü
3 saat 18 dakika önce

Balıkesir'de motokuryeler Ata Emre için isyan etti! Sokaklar doldu taştı

Balıkesir'de kuryerlik yaparak üniversite harçlığını çıkaran 20 yaşındaki Ata Emre A. gece yarısı siparişi teslim ettikten sonra bıçaklanarak öldürülmüştü. Balıkesir’de faaliyet gösteren motosikletli kuryeler, Akman’ın öldürülmesinin ardından sokaklara çıkarak protesto yaptı.
Gündem - Gündem
3 saat 35 dakika önce

Ordu'da sıcak saatler! Yıldırım düşen ev kül oldu

Ordu'da bir evin üzerine yıldırım düştü. Daha sonra yangın çıktı ve müstakil ev kullanılamaz hala geldi. Olay anında evde kimsenin olmaması olası bir faciayı engelledi.
 - Tıra çarpan otomobil hurdaya döndü, ölü ve yaralılar var
3 saat 50 dakika önce

Düzce'de feci kaza! Tıra çarpan otomobil hurdaya döndü, ölü ve yaralılar var

Feci kaza Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşandı. Otomobil, silobas dorse takılı tıra çarptı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, içlerinden durumu ağır olan Bayram Atasoy hayatını kaybetti.
 - Ana gibi yâr olmaz... Anneler günü kutlu olsun
4 saat 30 dakika önce

Ana gibi yâr olmaz... Herkes annesini hatırlarken, onlar evlatlarını özlüyor

Onların her biri, yemeyip yediren, giymeyip giydiren fedakâr ve cefakâr anneler...Bu özel günü yürekleri buruk bir şekilde yaşıyorlar... Aralarında yıllardır ayrı kaldığı evladının yolunu gözleyen de var, mezar taşına sarılıp gözyaşı döken de... Herkes annelerini hatırlarken onlar evlatlarını özlüyor. Şehit anaları, Anneler Günü’nü yürekleri buruk yaşıyor.
 - Bulgar Spasovi’ye ikiz anneler günü hediyesi
4 saat 42 dakika önce

Bulgar Spasovi’ye ikiz anneler günü hediyesi

Bulgaristan’da 6 defa tüp bebek deneyen, 4 ameliyatın ardından doktorların “Artık anne olamazsın, evlat edinmek zorundasın” dediği Penka Spasovi, Türkiye’de ikiz evlat sahibi oldu.
 - Malatya'da feci kaza! Araç trenin altında kaldı
7 saat 19 dakika önce

Malatya'da feci kaza! Trenin altında kalan Tofaş sürücüsü hayatını kaybetti

Malatya'nda hemzemin geçitte Tofaş marka otomobil trenin altında kaldı. Feci kazada otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
 - Gözler Erdoğan-Miçotakis zirvesinde
7 saat 54 dakika önce

Gözler Erdoğan-Miçotakis zirvesinde... Masada hangi konular var?

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere Pazartesi günü Türkiye'ye geliyor. Erdoğan-Miçotakis zirvesinde başta ekonomi olmak üzere birçok alanda iş birliğinin geliştirilmesi hedefleniyor. Peki masada hangi konu başlıkları var? İşte ayrıntılar...
 - Ücretsiz sağlık hizmeti kimlere veriyor?
10 saat 45 dakika önce

DMM, "yabancılara ücretsiz sağlık hizmeti" iddialarını yalanladı!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Yabancı uyruklu ayakta tedavi olan hastaların sağlık hizmeti, ilaç, tıbbi cihaz, ortez-protez ve diğer malzemelerin giderleri Sağlık Bakanlığınca ödenecek" iddiaları yalanladı. Öte yandan iddiaya konu olan 8438 sayılı Cumhurbaşkanı Kararının, Dışişleri Bakanlığınca savaş ve afetlerin yaşandığı bölgelerden ülkemize getirilen mağdurları kapsadığı belirtildi.
 - Eve giren yılan büyük korku ve panik yaşattı
11 saat 22 dakika önce

Yılan bir anda karşılarına çıktı! Ev sahiplerinin büyük korku ve panik anları

Mersin'de bir eve giren yılan büyük korku ve paniğe neden oldu. Pencerede bir anda karşılarında yılan gören ev sahipleri durumu itfaiye haber verdi. O anlar kameralara yansıdı.
 - CHP'de "kayırmacılık" depremi!
11 saat 25 dakika önce

CHP Genel Merkezi, belediyelere "Kayırmacılık, Şatafat ve İsrafla Mücadele" genelgesi gönderildi

CHP'de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in eş dost atamaları, Genel Merkez'de krize yol açtı. CHP Genel Merkezi tarafından belediyelere, kayırmacılık yapmama, liyakati sağlama, israfla mücadele ve şeffaf olmaları konusunda genelge gönderildi.
 - İmamoğlu, Filistin Ramallah Belediye Başkanı ile görüştü
11 saat 33 dakika önce

İBB Başkanı İmamoğlu, Filistinli Başkan ile görüştü: "Ramallah'a destek olacağız"

İBB Başkanı İmamoğlu, İsrail'in zulmü altındaki Filistin'in Ramallah şehrinin Belediye Başkanı Kassis ile görüştü. İmamoğlu, Ramallah'a destek olacaklarını belirtti.
 - "Her cephede kararlı mücadele içindeyiz"
12 saat 12 dakika önce

Erdoğan'dan Denizkurdu Tatbikatı'nda milli savunma mesajı: Her cephede kararlı mücadele içindeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erdoğan, Denizkurdu-II/2024 Tatbikatı'nda milli savunma mesajı verdi. Tatbikata telefon bağlantısıyla katılarak "Güçlü ordu, güçlü Türkiye" vurgusu yapan Erdoğan, "Her cephede kararlı mücadele içindeyiz" dedi.
 - Başkent yine sağanak ve doluya teslim
12 saat 31 dakika önce

Valilik uyardı, cadde ve sokaklar göle döndü! Ankara'da sağanak ve dolu yağışları sürüyor

Valilik ve Meteoroloji'den gelen uyarıların ardından Ankara'da sağanak yağış ve dolu etkili oldu. Başkent'te devam eden yağışlarla birlikte vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şehrin cadde ve sokakları göle dönerken, yollarda su birikintileri oluştu.
 - Dev kayalar düştü, 3 bölge ulaşıma kapatıldı
13 saat 36 dakika önce

Osmaniye'de dev kayalar düştü, 3 bölge ulaşıma kapatıldı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde dev kayaların düşmesi sonucu 3 köy yolu ulaşıma kapandı. Bölgede can kaybı yaşanmazken, ekipler yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
 - Meteoroloji uyardı, alerjisi olanlar dikkat!
13 saat 56 dakika önce

Meteoroloji uyardı, alerjisi olanlar dikkat! Fırtına, kuvvetli yağış, toz taşınımı bekleniyor

Meteoroloji son hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre ülke genelinde kuvvetli rüzgar, sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan Doğu kesimlerde toz taşınımının devam edeceği ifade ediliyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - "Barbarlığı durduracağız"
14 saat 17 dakika önce

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten BM kararı sonrası İsrail'e sert mesaj: Barbarlığı durduracağız

Türkiye, Filistin'in BM'ye tam üyeliğini talep eden karar tasarısının kabul edilmesine yönelik gelişmelere yoğunlaştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Filistin'in BM üyeliğinin talep edildiği karar tasarısının BM Genel Kurulu’nda ezici bir çoğunluk ile kabul edilmesi sevindirici bir gelişmedir. Filistin halkının yanında yer almaya ve barbarlığı durdurmak için mücadele etmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.
Sona Git