Yürekleri ağza getirdi! İHA muhabiri canlı yayında heyelana yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Zonguldak'ta dün akşamdan itibaren etkili olan sağanak yağış, İstanbul yolunda heyelana neden oldu. Olaya ilişkin son durumu aktaran İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri canlı yayında toprak kaymasına yakalandı.

Karadeniz Bölgesi'nde dün akşamdan itibaren etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Zonguldak başta olmak üzere Ordu, Samsun, Giresun ve Tokat'ta sağanak yağış nedeniyle ev ve iş yerlerine su bastı, yollar trafiğe kapandı. Sel nedeniyle taşan dereye kapılan 1 kişi hayatını kaybetti. 

İSTANBUL YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Zonguldak-İstanbul kara yolu Zonguldak Bülent Ecevit Hastanesi mevkisinde toprak kayması yaşandı. Güvenlik güçleri, büyük kaya ve ağaç parçalarının düştüğü Zonguldak-İstanbul yolu ulaşıma kapattı.

İHA MUHABİRİ CANLI YAYINDA HEYELANA YAKALANDI

TGRT Haber'de bölgedeki güncel durumu aktaran İhlas Haber Ajansı Muhabiri Onur Altındağ, canlı yayında heyelena yakalandı. Ekiplerin çalışmasını görüntüleyen İhlas Haber Ajansı Muhabiri Onur Altındağ'ın arka tarafında bir anda toprak kayması yaşandığı görülüyor.

Yürekleri ağza getirdi! İHA muhabiri canlı yayında heyelana yakalandı

Muhabir Altındağ, acil durumu olan araçların geçirildiğini, kayalar ve toprak parçalarının kamyonlara yüklenerek temizlendiğini aktardı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...