Antalya ve çevresinde 4.7 büyüklüğünde deprem hissedildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Antalya ve çevresinde 4.7 büyüklüğünde deprem hissedildi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Antalya'da deprem mi oldu? | Son dakika gelişmesi olarak Antalya, Isparta, Denizli ve Muğla'da şiddetli deprem bildirimi yapıldı. Sarsıntı hisseden vatandaşlar Antalya'da deprem mi oldu, az önce deprem nerede oldu sorularını araştırılıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre deprem kaç büyüklüğünde oldu? İşte, detaylar...

Son dakika gelişmesi olarak Antalya, Isparta, Denizli ve Muğla'da şiddetli deprem bildirimi yapıldı. Sarsıntı hisseden vatandaşlar Antalya'da deprem mi oldu? sorusunun cevabı araştırılıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerine göre Antalya'daki depremin büyüklüğü, derinliği ve merkezinin detayları haberimizde yer alıyor. 

ANTALYA'DA DEPREM Mİ OLDU?

Akdeniz, Finike Açıkları Antalya'da saat 16.55'te 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinkiği 26.8 km olarak tespit edildi. Antalya, Muğla, Denizli, Isparta illerinde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem bildiriminde bulundu. 

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU?

AFAD verilerine göre Antalya'da meydana gelen deprem, Demre ilçesinde 4.7 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Saat 16.55'te gerçekleşen depremin derinliği ise 35.12 km olarak ölçüldü. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...