IAAF kapılarını açtı: 1.500 sanatçı, 7 bin eser

IAAF kapılarını açtı: 1.500 sanatçı, 7 bin eser
Başlık ResmiIAAF kapılarını açtı: 1.500 sanatçı, 7 bin eser

İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’nın 2025 edisyonu Lütfi Kırdar’da kapılarını açtı. 1.500’ü aşkın sanatçının binlerce eserle katıldığı fuar, klasik ve çağdaş sanatı buluşturarak 7 Aralık’a kadar sanatseverleri ağırlıyor.

Kaydet
|

MURAT ÖZTEKİN - İstanbul, bugünlerde sanatçılar ve sanatseverleri bir araya getiren bir faaliyete ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’nın (IAAF), 2025 edisyonu Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde başladı. Bu yıl altıncısı düzenlenen fuar, klasik ve çağdaş sanatın örneklerini bir araya getiriyor. Yerli ve yabancı 1.500’ü aşkın sanatçı, resim, heykel, fotoğraf ve tasarım alanlarındaki üretimleriyle fuarda yer alıyor.

SAYININ 2.500'E ULAŞMASI BEKLENİYOR

Demos Fuarcılık Genel Müdürü Sebahattin Aslan “Bu yıl 1.500 kadar sanatçı, yaklaşık 6-7 bin eser ve 60 civarında galeri var. Önümüzdeki sene ise katılımcı sanatçı sayımızın 2 bin 500’e kadar ulaşmasını bekliyoruz” diyor.

Fuar, 7 Aralık akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gazete Haberleri Kültür - Sanat
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.