İhlas Haber Ajansı
Üç tarihi cami bayramın ilk günü yeniden ibadete açılıyor
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy; Isparta Ulu Cami, Diyarbakır Melik Ahmet Paşa Camii ve Şanlıurfa Selahaddin Eyyubi Camii'nin restorasyonlarının tamamlandığını ve üç tarihi caminin Ramazan Bayramı'nın ilk günü ibadete açılacağını duyurdu.
Özetle
Dinle
Üç tarihi cami bayramın ilk günü yeniden ibadete a...
Kaydet
Kültür - Sanat
52 dk önce
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Isparta Ulu Cami, Diyarbakır Melik Ahmet Paşa Camii ve Şanlıurfa Selahaddin Eyyubi Camii'nin restorasyonlarının tamamlandığını ve bayramın ilk günü ibadete açılacağını duyurdu.
- Isparta Ulu Cami, Diyarbakır Melik Ahmet Paşa Camii ve Şanlıurfa Selahaddin Eyyubi Camii'nin restorasyonları tamamlandı.
- Bu üç tarihi cami, Ramazan Bayramı'nın ilk günü yeniden ibadete açılacak.
- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restorasyon sürecini yürüten Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne teşekkür etti.
0:00
0:00
1x
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Isparta, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da restorasyonları tamamlanan üç tarihi caminin bayramın ilk günü ibadete açılacağını belirtti.
BAYRAMIN İLK GÜNÜ AÇILIYORLAR
Bakan Ersoy, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Asırlık emanetler cemaatiyle buluşuyor. Üç tarihi cami yeniden ibadete açılıyor. Isparta Ulu Cami, Diyarbakır Melik Ahmet Paşa Camii, Şanlıurfa Selahaddin Eyyubi Camii’nin restorasyonlarını tamamladık. Restorasyon sürecini özveriyle yürüten Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Bu kıymetli eserleri Ramazan Bayramı’nın ilk günü yeniden ibadete açıyoruz" ifadelerini kullandı.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
