Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elif düğün sezonunu açtı

Düzenleyen:
Elif düğün sezonunu açtı

MAGAZİN Haberleri

5 sezondur istikrarlı yayınını bozmadan yoluna devam eden Elif isimli günlük dizi film, kemikleşen takipçilerine sadece ülkemizde değil satıldığı 52 ülkede yenilerini ekliyor.

Senaryosu, oyunculukları ve çekim kalitesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan Elif isimli günlük dizi, acıların yanında mutlulukları da en güzel şekilde yansıtıyor. Sevilen oyuncular Uğur Özbağı ve Melis Koç ekranlardaki aşklarını mutlu sona taşıyan senaristlere bir sürprizde yönetmen Ece Tahtalıoğlu Pertez tarafından geldi. Gerçek bir düğün havasında organizasyonunu yapan Ece Tahtalıoğlu Pertez, hiç kesmeden ve herkesi gerçek bir düğüne gelmişcesine serbest bırakarak gerçekleştirdiği belkide ekranların en gerçekçi düğün sahnesi çekti. Beyaz gelinliği ile nikâh masasına oturan Melis Koç tarafından gelmeyen açıklama Uğur Özbağı tarafından “Hayatımda ilk defa damatlık giydim ve nikâh masasına oturdum. Bu rolde olsa bacaklarım titredi, müthiş bir heyecandı evlilik beni korkuttu mu yoksa farklı bir mutluluk mu anlayamadım” diyerek geldi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...