Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bostancı'ya Merve Özbey damgası

Düzenleyen:
Bostancı'ya Merve Özbey damgası

MAGAZİN Haberleri

Başarılı sanatçı Merve Özbey geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde il kez sahne aldı.

Özbey, tüm biletleri tükenen konserde 31 kişilik dev orkestrasıyla izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Ünlü Dj ve prodüktör Erdem Kınay da sanatçıya 3 şarkıda eşlik etti. Özbey konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“17 YILDIR BUGÜNÜ BEKLİYORDUM”

Kendisine ilk kez BGM’de sahne aldığı hatırlatılan Özbey, “Heyecandan ellerim terliyor. 17 yıldır bugünü bekliyordum. Buraya gelen herkese layık olmaya çalışacağım. Ailem ve sevdiklerim de burada. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın. Heyecandan konuşamıyorum” dedi. 

YENİ ALBÜM MAYIS AYINDA

Basın mensuplarının “Albüm hazırlıklarınız nasıl gidiyor?” sorusunu, “Çok güzel gidiyor. Mayıs ayının ikinci çeyreğinde çıkmasını umuyoruz. Biz her şeyi hazırladık, sadece bazı yerlerden tarih verilmesini bekliyoruz. Klibimizi de çektik, iki haftaya kadar elimizde olacak.“ dedi. 

“EVLİLİK OLDUĞU ZAMAN ÖĞRENECEKSİNİZ”

Sevgilisi Kenan Koçak’la ilişkisi devam eden sanatçıya parmağındaki yüzük soruldu. Özbey, “Sadece stil danışmanım Rutkay’ın bir aksesuarı. Henüz evlilik gibi bir durum yok, olduğu zaman öğreneceksiniz. Allah en hayırlı zaman hangisiyse o zaman nasip etsin. Bugün taktığım bütün takılar, bugüne özel hazırlandı.” diyerek yanıtladı.

2 BİN 300 KİŞİLİK SÜRPRİZ!

Sevilen sanatçı kendisini izlemeye gelen 2300 kişi için minik bir sürpriz hazırladı. Özbey, salondaki tüm koltuklara, içinde “Çocukluk hayalime ortak olduğunuz için teşekkür ederim” yazılı birer not bıraktırdı.

EL YAPI TAÇ

Merve Özbey stil danışmanı Rutkay Öziş’in seçtiği iki farklı kostümle sahne aldı. Konserin ilk bölümünde ışıltılı elbisesi ve Swarovski taşlarla kaplı bir tac ile sahneye çıkan Özbey’in taktığı el yapımı taçdaki tüm taşlar tek tek işlendi. Konserin ikinci yarısında sahnede bambaşka bir Merve Özbey vardı. Arabesk ve türkülerden oluşan repertuvarı ve siyah, tül elbisesiyle sevenlerinin karşısına çıkan Özbey, konserin sonlarında elbisenin eteğini ek yerinden çıkartıp attı ve konserine mini elbisesiyle devam etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...